2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: e-žiniasklaidos pusryčiai su Rolandu Viršilu

2020-12-10
 
Mieli žiniasklaidos atstovai, š. m. gruodžio 14 d., pirmadienį, 10 val. kviečiame į nuotolinius žiniasklaidos pusryčius su „Švyturys-Utenos alus" bei „Carlsberg" įmonių grupės Baltijos šalyse vadovu Rolandu Viršilu bei „Švyturys-Utenos alus" Pardavimų direktore Aušra Vasiljeviene.  
Virtualiame susitikime bus apžvelgti pandemijos iššūkių nulemti vartotojų elgsenos pokyčiai bei poveikis verslo aplinkai Lietuvos ir Baltijos šalių alaus rinkose, pristatytos išryškėjusios rinkų tendencijos bei bendrovės „Švyturys-Utenos alus" 2020-ųjų 11 mėnesių veiklos rezultatai. 
Reikšmingas vaidmuo renginio metu bus skirtas ir nuo lapkričio 1 d. Lietuvoje įsigalėjusiems PET draudimo ir alkoholio stiprumo ribojimams bei jų įtakai Lietuvos rinkai ir vartotojams.
Dėl vyraujančios pandeminės situacijos ir šalyje įvesto karantino susitikimas vyks „Microsoft Teams" platformoje, tad apie savo dalyvavimą iki gruodžio 14 d. 8 val. prašome pranešti el. paštu greta@berta.lt (jums bus asmeniškai išsiųstas pakvietimas su prieiga į nuotolinį susitikimą).
Planuojama renginio trukmė - 1 val. 
Mielai kviečiame dalyvauti!
Kilus klausimams, susisiekite.
Greta Lopetkaitė
Projektų vadovė / Account Manager
+370 624 96951
greta@berta.lt
www.berta.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-12-10 16:46
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Juozas

2020-12-11 13:43

Kokie čia pusryčiai, jei vyks per internetą, jei nebus alaus, sūrio ir skilandžio? Geriau namie sėdėsiu ir ramiai sau pusryčiausiu realiai, o ne virtualiai.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media