2024 m. balandžio 24 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Pirmosios dailės parodos Gariūnų verslo parke

2011-12-15
 
Gariūnų verslo parke, naujame statinyje (4 įėjimas) gruodžio 15 d. (ketvirtadienį) 10.30 val. atidaromos pirmosios šioje institucijoje dailės parodos. Ekspozicijoje Tarptautinė ekslibrisų ir mažosios grafikos konkursinė paroda „Žalgiris - 600" ir grafiko Alfonso Čepausko lakštinės grafikos paroda „Būties ženklai II".
 

Pirmojoje - eksponuojama 102 dailininkų iš 32 šalių per 200 sukurtų Žalgirio tema ekslibrisų ir mažosios grafikos kūrinių, kuriuose įprasmintos prakilnios Lietuvos asmenybės, svarbios institucijos. Paroda buvo eksponuota Vilniuje, Tauragėje, Rukloje (Jonavos r.), Druskininkuose ir Lenkijoje - lietuvių bendruomenėse Punske, Seinuose ir Olštyno vaivadijos viešojoje bibliotekoje.

 

Antrojoje parodoje eksponuojama „Būties ženklai II" - lakštinė grafika susideda iš kelių ciklų, atspindinčių dailininko požiūrį į gyvenimiškus reiškinius, būtį ir buitį (Būties paženklinimas, Siluetai, Vienišas, Simbiozė, Gimtinės iškarpos, Kentėjimai ir kt.) bei svarūs šalies istorijai dėl išlikimo ir teisės gyventi tėvų žemėje būties ir kovų epizodai - „Karšuvos poringė" ir „Trapėnų kronikos ciklai".


Paroda Gariūnų verslo parko naujame statinyje ketvirtame įėjime veiks iki 2012 m. sausio 15 d.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2011-12-15 14:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media