2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos Prezidiumo posėdis

2018-03-15
 
Trečiadienį, kovo 14 d., įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Prezidiumo posėdis. Jame dalyvavo 8 nariai iš 11.
Jau žinoma, kad mūsų federacijai iš Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo 2018 metams bus skirti 5 tūkst. eurų (pernai - 3 tūkst.). Sutartį, sąmatą ir priemonių planą turime pateikti iki balandžio 3 dienos. 
LSŽF kas mėnesį vykdys geriausio kūrinio (straipsnio, garso ar vaizdo reportažo) ir geriausios nuotraukos konkursus. Kūrinius pirmajam konkursui gali siūlyti kiekvienas LSŽF narys. Jei jums patiko kolegos darbas, nieko nelaukę įdėkite nuorodą į straipsnį ar vaizdo/garso medžiagą LSŽF Facebook paskyroje https://www.facebook.com/lszf.lt/ arba atsiųskite el. paštu lszfederacija@gmail.com. Jau laukiame kovo mėnesio kūrinių! Dėl geriausios nuotraukos konkurso paskelbsime vėliau.
Artimiausiu metu planuojama surengti smiginio varžybas, taip pat seminarus, skirtus kalbai, dviračių sportui ir futbolui.
Tarptautinė sporto žurnalistų federacija (AIPS) informavo, kad organizacijos kongresas iš Antalijos (Turkija) perkeltas į Briuselį (Belgija). Jis vyks gegužės 7-10 dienomis. Į kongresą bus deleguoti du LSŽF atstovai. 
Trečiadienį į LSŽF priimtas žurnalistas Mantas Stankevičius. Dabar organizacija vienija 83 narius ir 9 garbės narius. 
Dėl LSŽF nario mokesčio. Prašome kuo skubiau sumokėti LŽSF nario mokestį už 2017 ir 2018 metus. Primename, kad metinis nario mokestis - 10 eurų (už 2017 ir 2018 m. - 20 eurų). Rekvizitai: http://www.lszf.lt/apie-lszf/kontaktai/

LSŽF Prezidiumas

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-15 11:12
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media