2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Vilniuje - tarptautinės „Žalgirio Didžiojo Prizo“ skrendančių taikinių šaudymo varžybos

2010-07-14
 
Nežinomo autoriaus nuotrauka

Nežinomo autoriaus nuotrauka

Simonas Ropė

 

 

Liepos 17-18 d. Vilniuje, Lietuvos policijos mokyklos šaudykloje (S.Batoro g. 90 A), vyks tradicinės, jau tryliktosios, "Žalgirio Didžiojo Prizo - 2010" tarptautinės skrendančių taikinių šaudymo varžybos.

 

Varžybų atidarymas ir pradžia  - liepos 17 d. 10 val. Varžybų finalai planuojami liepos 18 d. 14.30 ir 15 val. Finalams bus naudojamos specialios „dūminės" lėkštės, kurios suteikia varžyboms ypatingą vizualinį įspūdį.  

 

Varžybas rengia Lietuvos sporto draugija ,,Žalgiris", Stendinio šaudymo mėgėjų sporto klubas bendradarbiaujant su Lietuvos šaudymo sporto sąjunga.

 

Šiais metais pirmą kartą varžybos buvo įtrauktos į Tarptautinės šaudymo sporto federacijos oficialų kalendorių.

 

Paraiškas startuoti šių metų varžybose yra atsiuntę stipriausi Suomijos, Baltarusijos, Estijos, Latvijos, Lenkijos ir Ukrainos šauliai. Varžybose startuos Olimpinių žaidynių, Pasaulio ir Europos čempionatų nugalėtojai ir prizininkai.

 

Tai - populiariausios ir stambiausios tarptautinės Rytinio Baltijos regiono valstybių šaudymo sporto varžybos.  

Žalgirio Didžiojo Prizo varžybos turi gražias ilgametes tradicijas, todėl vyksta derybos su Europos šaudymo konfederacijos vadovais dėl Europos taurės etapo statuso suteikimo Žalgirio Didžiojo Prizo varžyboms.  

 

Varžybų organizatoriai yra nuoširdžiai dėkingi generaliniams rėmėjams: Lietuvos sporto draugijai Žalgiris, UAB „Olifėja", Vilniaus miesto savivaldybei, UAB „Oksalis".     

 

Daugiau informacijos apie varžybas, jų eigą ir dalyvius, o taip pat apie ilgametes šios puikios sporto šakos tradicijas Lietuvoje suteiks Ronaldas Račinskas (tel.8-698 42330). 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-07-14 15:00
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media