2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Alytaus šventėje - nedidelis sporto žurnalistų pralaimėjimas

2010-09-20
 
LŽS sporto klubo žurnalistai, LŽS sporto klubo archyvo nuotr.

LŽS sporto klubo žurnalistai, LŽS sporto klubo archyvo nuotr.

 LŽS sporto klubas
 
Lietuvos žurnlistų sąjungos sporto klubo „Press‘as" futbolininkai išbandė rekonstruoto Alytaus miesto stadiono veją - žurnalistų komanda buvo pakviesta į arenos atidarymo šventę ir aikštėje susigrūmė su „Dainavos" veteranais - 1975 metų Lietuvos čempionais.
 

Net 3 tūkstančių žiūrovų palaikomi alytiškiai šventę paryškino pergale, įveikdami žurnalistus 1:0. Istorinį pirmąjį įvartį rekonstruotame stadione „Dainavos" veteranai įmušė antrojo kėlinio pradžioje. Rungtynių pabaigoje „Press‘as" keletą kartų sukėlė įtampą prie varžovų vartų, bet išlyginti rezultato nespėjo.

 

Iš Alytaus kilusių žaidėjų buvo ir „Press‘o" komandoje - jos vartus gynė LŽS sporto žurnalistų klubo pirmininkas Tautvydas Vencevičius, gynybos grandyje rungtyniavo Žydrūnas Grudzinskas, kuriam šįkart teko kovoti ir su tėvu Vytautu Grudzinsku, žaidusiu veteranų komandoje.

 

Po „Dainavos" ir „Press‘o" rungtynių įvyko dvikova, kuri tapo pagrindiniu šventės akcentu. Pirmosios lygos čempionato mačą žaidė dvi Alytaus komandos - „Alytis" ir „Vidzgiris". Įnirtingas derbis, kuris vyko pliaupiant liūčiai, baigėsi lygiosiomis 2:2.


Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-09-20 15:18
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media