2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Debiutinį sezoną „Press‘o“ futbolininkai baigė pergale prieš čempionus

2013-12-02
 
"Press'o" futbolo komanda. "Press'o" nuotrauka

"Press'o" futbolo komanda. "Press'o" nuotrauka

 

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto žurnalistų klubo „Press‘as" futbolininkai baigė debiutinį sezoną Sekmadienio futbolo lygoje (SFL). Paskutinėse rungtynėse „Press‘as" rezultatu 1:0 įveikė „Stickers" komandą, kuri jau anksčiau buvo užsitikrinusi B2 diviziono nugalėtojų vardą. Pergalingą įvartį 12 minutę įmušė vartininkas Tautvydas Vencevičius, jis realizavo vienuolikos metrų baudinį.

Debiutiniame sezone „Press‘as" SFL B2 divizione užėmė 8 vietą tarp 13 komandų. Per 24 rungtynes „Press‘o" futbolininkai surinko 37 taškus - iškovojo 11 pergalių, keturis kartus sužaidė lygiosiomis ir patyrė 9 pralaimėjimus. Rezultatyviausiai „Press‘o" komandoje žaidė po 9 įvarčius įmušę Domas Paulauskas ir „legionierius" iš Japonijos Koichis Sato, 7 įvarčius įmušė Rimas Baubonis, po keturis kartus pasižymėjo Martynas Pocius ir Vitalijus Bilevičius.

„Press‘as" gan sėkmingai žaidė su favoritais - įveikėme diviziono nugalėtoją „Stickers", abu kartus sužaidėme lygiosiomis su antrą vietą užėmusia „Tėvynės sąjunga", tik fortūna išgelbėjo nuo pralaimėjimo trečioje vietoje likusį „Orioną". Su ketvirtoje vietoje likusia „Renne" ir penktą bei šeštą vietas atitinkamai užėmusiomis „Skaidiškių" ir „Grijos" komandomis pasidalinta po pergalę. Labai apmaudžiai abu kartus pralaimėta laipteliu aukščiau - septintoje vietoje finišavusiai „Pietų IV" komandai. „Press‘as" barstė taškus rungtynėse su turnyrinės lentelės apačioje esančiais varžovais - dukart pralaimėjome „Vovai", lygiosiomis sužaidėme su „Rytu".

Įspūdingiausia pergalė rezultatu 7:0 iškovota prieš „Šaltupį", rezultatu 7:2 sutriuškinta „Euforija".

„Debiutu esame patenkinti - buvo įdomu visą sezoną reguliariai žaisti futbolą. Dar prieš sezoną akcentavome, kad pagrindinis tikslas - dalyvauti, o ne laimėti, tačiau „apetitas kyla bevalgant". Sezoną pradėjome sėkmingai ir buvome trečioje vietoje, tačiau sezono viduryje patekome į duobę - nelaimėjome net septynerių rungtynių iš eilės, laimei, sezono pabaigoje nuotaiką pataisė laimėtos ketverios rungtynės iš penkerių. Tikimės, kad patirtis, sukaupta rungtyniaujant kiekvieną savaitgalį, mums padės žurnalistų turnyruose", - debiutinį sezoną apibendrino „Press‘o" pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

Po uždarymo šventės „Press‘o" futbolininkai vienbalsiai sutarė, kad debiutinis sezonas SFL lygoje tikrai netaps pirmu ir paskutiniu ir „Press‘as" taps nuolatiniu SFL varžybų dalyviu.

"Press'o" inf.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-02 23:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media