2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: BTV eteryje – WRC ralis, kuris pirmą kartą vyks ir Lietuvoje

2014-02-22
 
BTV nuotrauka

BTV nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

 

BTV jau nuo kovo 6-osios dienos pradeda pasaulio ralio čempionato WRC transliacijas. O LNK GO svetainėje bus talpinama visa tai, kas liks už kadro -  interviu su vairuotojais, reportažai iš varžybų etapų bei sporto aistruolių komentarai. 

Kiekvienais metais WRC metu 2.6 milijonų litų vertės automobiliai susirungia 13-oje sunkiausių pasaulio trasų - o šį greičio ir techninių galimybių spektaklį stebi 800 milijonų gyventojų iš 180 šalių.

O šiais 2014-aisiais, vienas iš etapų vyks ir Lietuvoje. Tai išskirtinės svarbos įvykis automobilių sportui, ir aišku, Lietuvai. Šį etapą BTV žiūrovai galės stebėti jau birželio 26-29 dienomis.  Tai - aukščiausio lygio renginys, kuris savo technika ir pasiruošimu gali būti lyginamas tik su „Formulės 1" varžybomis.

„Remiantis  „Sprinster" sportinių tyrimų duomenimis, automobilių sportas yra trečias pagal populiarumą Lietuvoje, todėl mes atsižvelgdami į žiūrovų poreikius džiaugiamės suteikdami jiems galimybę stebėti WRC ralio kovas", - savo sprendimą komentavo LNK programų direktorius Aivaras Prancūzevičius.

Nuo atšiauriausių pasaulio dykumų Jordanijoje iki įspūdingų miškų Švedijoje su nenumaldoma kova su sniegu ir ledu Suomijoje - šio ralio dalyviai žino, kiek daug kainuoja pergalė. Ne veltui, apie WRC dažnai atsiliepiama kaip apie reikliausią pasaulio ralį, atimsiantį visas vairuotojo bei šturmano jėgas bei pareikalausiantį milžiniškų automobilio techninių galimybių.

Jau nuo kovo 6-osios BTV eteryje prasidės nuožmiausios greičio kovos! Sekite WRC pasaulinio ralio čempionato naujienas per BTV ir per LNK GO!

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-22 09:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media