2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Kviečiame dalyvauti ,,Žurnalistų pusryčių'' renginyje ,,Žurnalistų teisė gauti ir skleisti informaciją bei asmenų privatumo užtikrinimas pagal BDAR: ar įmanoma pusiausvyra?

2021-11-05
 
Maloniai kviečiame Jūsų redakciją dalyvauti artimiausiame ,,Žurnalistų pusryčių'' renginyje ,,Žurnalistų teisė gauti ir skleisti informaciją bei asmenų privatumo užtikrinimas pagal BDAR: ar įmanoma pusiausvyra?
Pati šviežiausia problema, su kuria susiduria žurnalistai ir savivaldybių ryšių su visuomene specialistai - tai savivaldybių ir kitų institucijų atsisakymas teikti informaciją motyvuojant BDAR. Seminaro metu bus apžvelgta, kas teiktina, o kas neteiktina žurnalistams pagal BDAR, kaip reikėtų atsakyti ir ką daryti, jei motyvuojant BDAR žurnalistams informaciją atsisakoma teikti.
Šis renginys su teisininke Asta Bajoriene vyks nuotoliniu būdu ,,Zoom‘‘ platformoje lapkričio 10 d. 15 val. Plačiau apierenginį: https://www.facebook.com/events/858358331539374/?ref=newsfeed
Registracija į renginį: https://forms.gle/NdvG1VnVR9iWZXok7
Šį renginį ,,Žurnalistų pusryčius‘‘ Lietuvos žurnalistikos centras organizuoja kartu su partneriais - ,,Tranparency International‘‘ Lietuvos skyriumi ir British Council Lithuania.
Daugiau apie ciklo renginius - Lietuvos žurnalistikos centro puslapyje internete ir Lietuvos žurnalistikos centro ,,Facebook‘‘ puslapyje
Jei kam nors kitam iš Jūsų redakcijos būtų įdomus šis renginys - maloniai kviečiu persiųsti šį laišką.
Iki virtualaus susitikimo
Ieva Vinickytė
LŽC projektų koordinatorė
Didžioji g. 5, Vilnius, Lt-01128, Lietuva
Tel. +370 602 96 945
El. p. ieva@lzc.lt
www.lzc.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-11-05 10:30
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media