2024 m. gegužes 2 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Vilniuje standartinių šokių Europos čempionatas. Kviečiame akredituotis

2023-11-23
 
Šių metų gruodžio 2 d. Vilniaus "Avia Solutions group" arenoje vyks standartinių šokių Europos čempionatas. Jame varžysis suaugusieji šokėjai, tad renginio lygis - pats aukščiausias Europoje.
Lietuvai šiame čempionate atstovaus devynis kartus šalies čempionai, du kartus pasaulio ir du kartus Europos čempionai Evaldas Sodeika ir Ieva Sodeikienė bei kol kas vieną kartą šalies čempionai, kylančios sportinių šokių žvaigždės, jauni sportininkai Georgijus Kalašnikovas ir Domilė Šemeškevičiūtė (kiekviena valstybė turi teisę į čempionatą deleguoti ne daugiau dviejų porų).
Iš viso laukiame apie 50 - 60 porų iš 30 valstybių. Šeštadienio dienos metu vyks atrankiniai turai, o nuo 19.00 val. - finaliniai turai ir koncertinė programa, kurioje pasirodys pasaulio ir Europos breiko čempionė Dominika Banevič - Bgirl Nicka, pasaulio hiphopo čempionas Edgaras Kerpė su grupe, gros gyvos muzikos orkestras - atspindėsime visą šokių žanrų įvairovę! Didžiąja dalimi renginį finansuoja Nacionalinė sporto agentūra.
Lūkesčiai? Tikimės, kad Evaldas ir Ieva dar kartą taps Europos čempionais, o Georgijus ir Domilė galėtų užimti 6 - 8 vietą (žinoma, 6-oji būtų puiku, nes tai jau finalo vieta - finale paprastai šoka šešios poros). Žadama daug jautrių momentų...
Labai norime pakviesti Jus atvykti nuo 19.00 val. arba kiek vėliau (apdovanojimo ceremonija numatoma apie 22.30 val.) į areną ir nušviestį šį įvykį! Po apdovanojimų bus galima paimti iš sportininkų interviu. Nebūtinai tik iš Lietuvos porų - galima bus pakalbinti ir kitus finalininkus.
Dėl žiniasklaidos akreditacijų parašykite man: Laura.Montvilaite9@gmail.com arba press@dancesport.lt
Pagarbiai -
Laura Montvilaitė
LSŠF Viešųjų ryšių atstovė
8-612-67181
Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-11-23 11:45
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media