2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Tarptautinės kosmoso konferencijos dalyvių susitikimas su žiniasklaida

2012-11-28
 
Šį ketvirtadienį, lapkričio 29 dieną, tarptautinės kosmoso konferencijos „SEMWO 2012“ metu, 13 val. 10 min. vyks konferencijos dalyvių susitikimas su žiniasklaida, kurio metu bus pristatytos ir aptartos svarbiausios konferencijos temos: besikeičianti kosmoso ekonomika, naujausios technologijos ir kosminių technologijų taikymas kuriant nuotoliniu būdu valdomus vandens, oro, žemės aparatus.
 
Susitikime dalyvaus konferencijos svečiai Jonas Žmuidzinas ir Dr. David J. Korsmeyer iš NASA (JAV), Bernard Zuffrey iš Europos kosmoso agentūros, Shoichiro Asada iš Japonijos, Zhou Yuanying iš Kinijos, ir o taip pat vienas „SEMWO 2012“ organizatorių, Lietuvos kosmoso asociacijos vadovas Vidmantas Tomkus. Susitikimą ves žurnalistas Rolandas Maskoliūnas.
 
Kviečiame žurnalistus!
 
Konferenciją „SEMWO 2012“ organizuoja Lietuvos kosmoso asociacija, bendradarbiaudama su Kosmoso mokslo ir technologijų institutu. Konferencijos globėjai – Lietuvos Respublikos Susisiekimo ir Ūkio ministerijos. Renginio dalyvius pasveikins ir JAV ambasados Lietuvoje atstovai.
 
Renginio vieta: viešbučio „Radisson Blu Hotel Lietuva“ 22 aukšte - „SKYBAR“  (Konstitucijos pr. 20, Vilnius).
 
Daugiau informacijos apie konferenciją „Space Economy in the Multipolar World, 2012 (SEMWO 2012)“ galima rasti ir užsiregistruoti Lietuvos kosmoso asociacijos internetiniame puslapyje, adresu http://www.space-lt.eu/.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2012-11-28 15:27
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media