2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Festivalio „Vilnius Music Week 2013“ spaudos konferenciją

2013-07-26
 
Festivalio „Vilnius Music Week 2013“ logotipas

Festivalio „Vilnius Music Week 2013“ logotipas

 

Mieli žurnalistai ir fotografai, kviečiame į didžiulio populiarumo sulaukusio festivalio „Vilnius Music Week 2013" spaudos konferenciją!

Spaudos konferencijos metu bus pristatyta šių metų renginio programa, įvardintos festivalio lokacijos, taip pat bus supažindinta su konferencijų delegatais iš užsienio. Muzikinių grupių nariai papasakos apie patirtį festivalyje praeitais metais, M. Butkevičius pristatys šiais metais dalyvausiančius atlikėjus bei grupes.

Jaukiame ir šurmulingame Vilniaus Senamiestyje besigardžiuodami skaniausia mieste „Vero cafe" kava išgirsite naudingą informaciją apie renginį, garbingų svečių nuomonę bei pastebėjimus apie festivalį, turėsite galimybę išvysti vertų stebėti ir vietos atsiskleisti ieškančių grupių „Journey of Mintyria" bei „Feedbak" muzikinius pasirodymus.

Konferencijos pradžia: liepos 29 diena, pirmadienis, 11:00 val.

Vieta: kavinė „Vero cafe", Vilniaus g., PC „Flagman".

Konferencijos svečiai: Artūras Zuokas, Remigijus Merkelys, Jurga Šeduikytė, Lauras Lučiūnas, Martynas Butkevičius, grupės „The Perfect Pill" narys Germanas Skoris, grupės „Without letters" narys Adomas Narkevičius.

„Vilnius Music Week" - tai platforma, skatinanti šalies ir regiono muzikinį gyvenimą, siūlanti muzikinę bei edukacinę programą muzikos profesionalams ir mėgėjams, kurianti naujas tarptautinio bendradarbiavimo galimybes bei ryšius ir suteikianti sostinės gyventojams bei svečiams nepakartojamą muzikinį renginį. Daugelyje pasaulio šalių vykstantis festivalis Lietuvoje - jau antrą kartą. Renginys vyks rugsėjo 6-8 dienomis.

Būtų malonu sulaukti patvirtinimo apie dalyvavimą.

Labai jūsų lauksime!

Festivalio „Vilnius Music Week" organizatoriai

info@musicweek.lt, +37062831269

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-07-26 22:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media