2024 m. gegužes 1 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į spaudos pusryčius, kurių metų bus galima sužinoti pirmą kartą Lietuvoje atliktos analizės “Kiek sutaupo gera kredito istorija?" rezultatus

2014-02-17
 
 

Gerbiamieji žurnalistai, kviečiame Jus į spaudos pusryčius, kurių metų sužinosite pirmą kartą Lietuvoje atliktos analizės "Kiek sutaupo gera kredito istorija?" rezultatus. Kokią pinigų sumą būdami finansiškai drausmingi galime sutaupyti skolindamiesi būstui ar automobiliui? Kaip išsaugoti gerą kredito istoriją bei kokie įrašai kredito istorijoje gali sukliudyti įsigyti net planšetinį kompiuterį?

Visa tai ir daugiau sužinosite per spaudos pusryčius su "Swedbank" Asmeninių finansų vadove Lietuvoje Odeta Bložiene ir kreditų biuro "Creditinfo", kuriame formuojama kredito istorija, teisininku Anatolijumi Kisieliumi.

Pusryčiai ir analizės pristatymas vyks š.m. vasario 19 d., trečiadienį, 10 val., "Swedbank" Banketinėje salėje, adresu Konstitucijos pr. 20A, Vilnius. Planuojama trukmė - apie 1 val.

Prašytume apie savo sprendimą dėl dalyvavimo spaudos pusryčiuose iki 2014 m. vasario 18 d. 14 val. pranešti el. paštu justina@ideaprima.lt

Lauksime jūsų atvykstant!

Pagarbiai,

"Swedbank" Asmeninių finansų institutas ir kreditų biuras "Creditinfo".

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-17 13:36
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Geras

2014-02-18 11:01

Pusryčiai tai geraiiii...

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media