2024 m. gegužes 1 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Vilniaus knygų mugės spaudos konferencija

2014-02-16
 
 

Rasa Keliuotytė

LITEXPO rinkodaros ir viešųjų ryšių grupės vadovė

 

Gerbiamieji žurnalistai, informuojame, kad jau vasario 20-23 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre "Litexpo" vyks jubiliejinė 15-oji Vilniaus knygų mugė (VKM). Informacija apie mugės naujienas, renginių programą, mugės svečius - autorius iš Lietuvos ir užsienio šalių, leidyklų mugei išleistas knygas ir kt. jums bus suteikta spaudos konferencijoje.

Vilniaus knygų mugės spaudos konferencija vyks vasario 18 d. (antradienį) 11 val. "Litexpo" 2-oje salėje (senieji rūmai). Spaudos konfrencijoje dalyvaus: Kultūros ministras Šarūnas Birutis, Lietuvos leidėjų asociacijos pirmininkas Remigijus Jokubauskas, VKM organizacinio komiteto nariai Gytis Vaškelis ir Lolita Varanavičienė, kultūrinės programos organizatoriaus - Tarptautinių kultūros programų centro (TKPC) Literatūros sklaidos skyriaus vadovė Eglė Vitkauskaitė,dailininkė Sigutė Chlebinskaitė,„Litexpo" direktorius Mindaugas Rutkauskas ir Vilniaus knygų mugės ir parodų grupės vadovė Milda Gembickienė.

Maloniai kviečiame dalyvauti. Kaip ir pernai, žurnalistai į Vilniaus knygų mugę galės patekti su galiojančiais savo darbo pažymėjimais. Spaudos centras šiais metais įsikurs 3-ios salės galerijoje. Taip pat turėsime interviu kambarį, kuriame galėsite ramioje aplinkoje kalbinti savo pašnekovus. Deja, toks kambarys bus vienas, todėl prašome iš anksto pranešti, kada norite juo pasinaudoti. Sudarysime grafiką ir pirmenybė teks iš anksto užsirašiusiems.

Dėkojame, kad domitės ir skleidžiate žinias apie Vilniaus knygų mugę.

 

Kontaktams:

tel. mob. 8 620 81798,

tel. 8 5 2686821

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-18 16:22
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media