2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: pasaulio ralio čempionato etapo (WRC) Lietuvoje pristatymas

2013-11-26
 
LASF prezidentas Gintaras Furmanavičius

LASF prezidentas Gintaras Furmanavičius

 

Tomas Ruseckas

 

BNS konferencijų salėje (Jogailos g. 9/1, 4 aukštas) lapkričio 28 dieną 15 valandą Lietuvos automobilių sporto federacija (LASF) pristatys pasaulio ralio čempionato etapą Lietuvoje.

Pasak LASF prezidento Gintaro Furmanavičiaus, Pasaulio ralio čempionato (WRC) etapas Lietuvoje yra išskirtinis kokio niekada nėra buvę Baltijos šalyse ir kuriam organizuoti kuriama atskira viešoji įstaiga.

Greičiausi pasaulio lenktynininkai Lietuvos kelius išbandys kitų metų birželio 26 - 29 dienomis.

„Pasaulio ralio čempionatas yra paties aukščiausio lygio renginys, kuris savo technika ir finansais gali būti lyginamas tik su „Formulės - 1" varžybomis. LASF turėjo labai ilgai ir sunkiai dirbti, todėl nenuostabu, kad ir reikalavimai šiam renginiui yra keliami aukščiausi," - sako G . Furmanavičius.

„Norėdami atitikti šiuos reikalavimus ir pateisinti tiek tarptautinės automobilių federacijos, tiek partnerių iš Lenkijos, tiek ir mūsų šalies automobilių sporto gerbėjų lūkesčius šiam išskirtiniam renginiui kuriame viešąją įstaigą, kuri kuruos visus organizacinius klausimus," - tvirtina LASF prezidentas.

Spaudos konferencijos metu bus pristatyta pasaulio ralio čempionato etapo organizavimui Lietuvoje kuriama viešoji įstaiga, numatomos etapo trasos, artimiausi organizaciniai darbai.

Pristatyme kartu su LASF prezidentu Gintaru Furmanavičiumi dalyvaus LASF viceprezidentas Darius Jonušis, naujai įkurtos viešosios įstaigos direktorius Algis Poteliūnas bei WRC etapo spaudos atstovas Lietuvoje Mindaugas Grinius.

Išankstinė žurnalistų registracija elektroniniu adresu: grinius.mindaugas@gmail.com

 

Apie LASF

 

LASF (Lietuvos automobilių sporto federacija), įkurta 1990 metais Kaune, vienija automobilių sportą propaguojančius ar remiančius asmenis. Šiuo metu veikia 11 komitetų, kuriuose sprendžiami atskirų automobilių sporto šakų klausimai. LASF tikslas yra ne tik populiarinti saugų automobilių sportą, bet ir puoselėti bei kelti bendrą vairavimo kultūrą Lietuvoje: nuo mažiausių iki vyriausių vairuotojų.

 

Kontaktinis asmuo:

Mindaugas Grinius

+37069841212

grinius.mindaugas@gmail.com

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-11-26 10:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media