2024 m. gegužes 16 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Seimo LSDP frakcijos narės R. Šalaševičiūtės spaudos konferencija „Smurto ir savižudybių prevencija Lietuvoje“

2014-05-13
 
Rimantė Šalaševičiūtė

Rimantė Šalaševičiūtė

 

2014 m. gegužės 14 d., trečiadienį, 9.30 val., Seimo spaudos konferencijų salėje (II rūmai) vyks Seimo Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos narės, Konstitucijos komisijos ir Vaiko gerovės parlamentinės grupės pirmininkės, Žmogaus teisių komiteto narės Rimantės Šalaševičiūtės spaudos konferencija „Smurto ir savižudybių prevencija Lietuvoje".

Spaudos konferencijoje taip pat dalyvaus filosofas prof. dr. Krescencijus Stoškus, tapytojas Aloyzas Stasiulevičius ir dailininkas Kęstutis Ramonas. 

Konferencijos tikslas - paskatinti visuomenę, įvairias jos grupes, nevyriausybines organizacijas, intelektualus, menininkus ir visuomenės nuomonės lyderius aktyviau įsitraukti, kuriant netolerancijos bet kokiam smurtui atmosferą ir maksimaliai sumažinant savižudybių paplitimą Lietuvoje. Ją surengti taip pat paskatino balandžio 11 d. Seime vykusi, Seimo narės R. Šalaševičiūtės su Lietuvos kultūros kongreso taryba inicijuota konferencija „Smurto bei savižudybių prevencija ir destruktyvusis menas Lietuvoje", kurioje buvo priimta rezoliucija, raginanti visuomenę ir jos lyderius imtis suderintų veiksmų, kad būtų sutelktos pajėgos kovojant su smurto tolerancijos kultūra bei mažinant savižudybių skaičių ir jų riziką Lietuvoje.

Kontaktinis asmuo

Jolanta Bielskienė

LSDP frakcijos infocentro vadovė

Lietuvos socialdemokratų partija

+37061201274

jolanta.bielskiene@lrs.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-13 10:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media