2024 m. gegužes 3 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Vilnius – fotogeniškas miestas!

2015-05-26
 
 

Gegužės 27 d. Vilniaus turizmo informacijos centre (Vilniaus g. 22) nuo 13 val. vyks „Vilniaus fotožemėlapio" pristatymas žiniasklaidai.„Fotožemėlapis" - tai leidinys, skatinantis atrasti kitokį Vilnių bei pažvelgti į miestą neįprastu kampu.

Žemėlapį parengė vaizdinių sprendimų kompanija „Canon" kartu su Vilniaus turizmo informacijos centru. Leidinyje atrinktos fotografų profesionalų ir fotografų entuziastų pasiūlytos fotogeniškiausios miesto vietos, atskleistos jų pačių akimis. Leidinyje publikuojamos fotografų Ramūno Danisevičiaus, Vidmanto Balkūno, Vinco Alesiaus, Lino Justice bei gidės Orintos Labutytės nuotraukos.

Tai puikiai pažįstamos vietos bei tos, kurių nerasite jokiame turistiniame maršrute. Ar kada bandėte pažvelgti į ŠMC kolonas kaip į paveikslo rėmus, įrėminančius Šv. Kazimiero bažnyčią? Arba aplankyti Vilniaus taborą išskirtiniams kadrams?

Pagrindinis šio leidinio tikslas suteikti vilniečiams ir miesto svečiams įkvėpimo šaltinį, beieškant tinkamiausio kadro ir kitokio, kiekvienam savaip artimo Vilniaus.

Kviečiame apsilankyti!

Vilniaus turizmo ir informacijos centras,

Kontaktinis asmuo

Marija Čereškevičiūtė

VRP | Hill + Knowlton Strategies

Komunikacijos konsultantė

marija@vrp.lt

+370 684 05660

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-05-26 19:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media