2024 m. gegužes 16 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencijoje ūkio ministras E. Gustas pristatys Investicijų patarėjų komisijos posėdžio rezultatus

2016-02-24
 
 

Vasario 25 dieną, ketvirtadienį, 15.30 val. vyks ūkio ministro Evaldo Gusto spaudos konferencija, kurioje bus pristatyti 10-ojo Investicijų patarėjų komisijos (IAC) posėdžio rezultatai ir išvados, kaip į Lietuvą pritraukti išsilavinusių ir kvalifikuotų specialistų.  

Spaudos konferencijoje dalyvaus ūkio ministras Evaldas Gustas, užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje" generalinis direktorius Mantas Katinas ir IAC narys Jeffas Nelsonas.

Spaudos konferencija vyks viešbutyje „Kempinski" (Universiteto g. 14, Vilniuje), Didžiojo kunigaikščio salės fojė.

Ketvirtadienį Vilniuje vyksiančiame IAC narių posėdyje bus diskutuojama apie vieną opiausių ateities Lietuvos problemų - migracijos politiką ir šalies darbo rinkai reikalingų talentų pritraukimą - ir teikiamos rekomendacijos, kaip pagerinti talentų ekosistemą Lietuvoje.

Investicijų patarėjų komisiją sudaro stambių užsienio įmonių vadovai ir verslo ekspertai. Ši komisija valstybinėms institucijoms teikia pasiūlymus, kaip didinti šalies patrauklumą užsienio investuotojams.

Kviečiame dalyvauti.

Kontaktinis asmuo

Vaiva Gogelienė

Ministro patarėja

Tel. 8 706 64 842

El. p. vaiva.gogeliene@ukmin.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-02-24 11:55
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media