2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Tarptautinio festivalio Kaunas Jazz 2016 spaudos konferencija

2016-04-04
 
 

Maloniai kviečiame dalyvauti festivalio Kaunas Jazz spaudos konferencijoje, kuri vyks balandžio 5 d., antradienį, 11.30 val. Kauno miesto savivaldybės Mažojoje salėje (Laisvės al. 96, Kaunas). Žiniasklaidos atstovus su tradiciniu renginiu supažindins Kaunas Jazz sumanytojas Jonas Jučas, Kaunas Jazz meno vadovė Indrė Jučaitė, Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, džiazo mokyklos meno vadovas Artūras Novikas.

Tarptautinis džiazo festivalis Kaunas Jazz, užgimęs kartu su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimu, atlaikęs įvairias blokadas, finansines ir kitas negandas, ne kartą dedikuotas svarbiausioms Lietuvos valstybės sukaktims, 2015 metais atšventęs 25-erių metų jubiliejų, išsikovojęs reikšmingą vietą Lietuvos bei Europos muzikiniame gyvenime, gerai žinomas pasaulyje, esantis Europe Jazz Network narys neužleidžia savo pozicijų, toliau jas stiprina ir tiki, kad muzika prisideda prie socialinio bei emocinio augimo, ekonominio klestėjimo.

Per dvidešimt penkerius metus Kaunas Jazz rengėjų atkaklaus ir nuoseklaus darbo dėka festivalis pagal mastą ir stilistinį pobūdį tapo pasaulinio lygio festivaliu. Įgijęs pasaulio džiazo muzikos kūrėjų, atlikėjų, klausytojų, rėmėjų pasitikėjimą, Kaunas Jazz tapo švente ne tik Kauno miestui, Lietuvai, bet ir Europos, pasaulio džiazo muzikos gerbėjams, kūrėjams ir kritikams.

Artėjančiu 26-mečiu besidžiaugiantis tarptautinis džiazo festivalis Kaunas Jazz, atneša į Lietuvą ne tik pavasarį, bet ir begalinį naujų emocijų, idėjų ir patirties pliūpsnį, įvairiuose Lietuvos miestuose ir Taline, pristato pasaulines džiazo žvaigždes ir šiuo metu aukščiausiai vertinamus džiazo projektus.

 XXVI tarptautinis džiazo festivalis Kaunas Jazz 2016 vyks balandžio 25 - gegužės 2 dienomis Alytuje, Panevėžyje, Jurbarke, Taline, Palangoje, Kaune ir Vilniuje.

Kaunas Jazz 2016 festivalyje dalyvaus atlikėjai iš Lietuvos, Izraelio, JAV, Lenkijos, Norvegijos, Austrijos, Vokietijos, Estijos, Švedijos, Prancūzijos, Čekijos.

Kontaktinis asmuo

Evelina Baltuškaitė

Atstovė spaudai

Viešoji Įstaiga JJJAZZ

+370 615 94422

evelina.baltuskaite@gmail.com

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-04-04 15:34
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media