2024 m. gegužes 1 d., Treciadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Kviečiame žurnalistus į Vilniaus geležinkelio stotį atidaryti vasaros kelionių sezoną „Lietuvos geležinkeliais"

2016-05-25
 
 

Ketvirtadienį (gegužės 26 d.) 16 val. kviečiame žurnalistus  į Vilniaus geležinkelio stoties pirmąjį peroną kartu su atvykstančiais ir išvykstančiais sostinės svečiais atidaryti vasaros kelionių sezoną „Lietuvos geležinkeliais"!

Čia Jūsų lauks maisto autobusiukas ir netikėtos staigmenos.

Už maisto autobusiuko vairo, o jei tiksliau - jame įrengtos kepsninės, stos šefas Audrius Kukšta, praėjusią vasarą pajūrį sužavėjęs nedidelėje mobilioje virtuvėje gaminamais mėsainiais. Su jais „Lietuvos geležinkeliai" ir „Santa Maria" atidarys vasaros - naujų potyrių, skonių bei kelionių sezoną.

Virtuvės šefas pagamins per du šimtus savo firminių mėsainių - juos nemokamai vaišinsime visus, kelionės traukiniu laukiančius sostinės gyventojus ir svečius.

Jau visai netrukus, birželio pradžioje, keliauti į Klaipėdą bus dar smagiau, nes kurortą galėsite pasiekti moderniu, žemagrindžiu, pritaikytu neįgaliųjų poreikiams, su ergonomiškomis sėdynėmis ir oro kondicionieriais traukiniu. Ekspreso traukiniu pajūrį iš sostinės galima pasiekti per 3 val. 45 minutes.

Norintiems vežtis dviračius, tereikia kasoje nupirkti bilietą, o mūsų palydovai padės jį įkelti ir pritvirtinti tam skirtoje vietoje. Keleivių grupei pageidaujant vežti didesnį nei traukinyje numatytas leistinas dviračių skaičius, ne vėliau kaip 48 val. iki traukinio išvykimo, būtina kreiptis į vežėją dėl tokios galimybės.  

Vasaros metu „Lietuvos geležinkeliai" pasiūlys įvairių akcijų vykstantiems į muzikos festivalius ir kitus vasariškus renginius.

 

Daugiau informacijos:

Inga Čiuberkytė

i.ciuberkyte@litrail.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-05-25 11:42
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media