2024 m. balandžio 29 d., Pirmadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: Darnios eismo saugos diegimas Norvegijoje ir Lietuvoje

2016-09-18
 
 

Kauno miesto savivaldybės administracija įgyvendindama projektą „Darnios eismo saugos diegimas remiantis Norvegijos patirtimi (DESA)", organizuoja konferenciją-seminarą „Gerosios patirties sklaida - tarpinstitucinio bendradarbiavimo skatinimas". Konferencija vyks 2016 m. rugsėjo 19-20 d. Kaune, viešbutyje „Kaunas", adresu Laisvės al. 79, Kaunas.

Konferencijos metu bus supažindinama su Norvegijos Karalystės partnerių pasiekimais ir taikoma gerąja vietos savivaldos institucijų, už eismo saugumą atsakingų institucijų, socialinių partnerių, nevyriausybinių organizacijų ir visuomenės glaudaus bendradarbiavimo praktika bei kartu aptariamas ir rengiamas su atskirų institucijų pozicijomis suderintas veiksmų planą, siekiant sukurti vietos savivaldos, už eismo saugumą atsakingų institucijų ir socialinių partnerių tarpinstitucinio bendradarbiavimo bendrą modelį. Projekto įgyvendinimo metu Kauno mieste bus įrengta 10 interaktyvių pėsčiųjų perėjų, kuriose sumontuoti prietaisai pastebės į pėsčiųjų perėjos zoną įėjusius asmenis ir šviesos signalais apie tai informuos vairuotojus.

2016 m. rugsėjo 19 dieną 10.35 val. viešbutyje įvyks projekto pristatymo spaudos konferencija, kurios metu projektą pristatys ir į žiniasklaidos atstovų klausimus atsakinės šie asmenys:

Rimantas Mikaitis, Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, Eismo saugumo komisijos pirmininkas;

Susisiekimo ministerijos atstovas;

Danas Česnauskas, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (KAVPK) Kelių policijos valdybos viršininkas;

Tadas Metelionis, Projekto vadovas, Plėtros programų ir investicijų skyriaus vedėjas;

Paulius Keras, Kauno miesto savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas;

Bard Morten Johansen, projekto partnerio iš Norvegijos Karalystės - Norvegijos saugaus eismo tarybos (angl. Norwegian Council for Road Safety) - atstovas;

Harald Heieraas, projekto partnerio iš Norvegijos Karalystės - Norvegijos saugaus eismo tarybos (angl. Norwegian Council for Road Safety) - atstovas.

Visiems į konferenciją atvykusiems dalyviams ir žiniasklaidos atstovams bus įteikiamos pristatomo projekto viešinimo priemonės: dviratininko šalmai ir šviesą atspindinčios apykaklės.

Kontaktinis asmuo

Rolandas Girštautas

UAB „Konsultacijos verslui"

861281588

rolandas@konsultacijosverslui.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-09-18 11:14
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media