2024 m. gegužes 2 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Priešpiečiai žurnalistams, tema „Tradicinės TV platformos Lietuvoje: pabaigos pradžia?“.

2016-11-30
 
 

Gruodžio 1 dieną Telecentras pereis prie išmaniosios televizijos, transliuojamos 4,5G LTE tinklu, diegimo antrojo etapo. MEZON+TV - tai daugiau kaip 30 kanalų, galimybė TV programas žiūrėti ne tik realiuoju laiku, jas valdyti (sustabdyti, atsukti vaizdą atgal, jį prasukti), taip pat peržiūrėti anksčiau transliuotų programų vaizdo įrašus ir pan. Šia modernia paslauga galės inaudotis Lietuvos gyventojai, kurie savo namuose iki šiol neturėjo reikiamos spartos interneto prieigos,  leidžiančios išmaniąją TV žiūrėti per didžiuosius (namų) ekranus. Tai ypač aktualu gyvenantiems priemiesčiuose bei nedidelėse gyvenvietėse.

Ta proga kviečiame Jus į briefingą - priešpiečius žurnalistams, tema „Tradicinės TV platformos Lietuvoje: pabaigos pradžia?".

Kaip kinta TV transliavimo technologijos ir TV žiūrėjimasLietuvoje bei kokias perspektyvas galime prognozuoti? Kaip kinta auditorijos įpročiai ir preferencijos, vartojant TV turinį, kokias tendencijas galima pastebėti? Kuo skiriasi IPTV per LTE teorija ir praktika? Kokius technologinius iššūkius operatoriams kelia išmaniosios (IPTV) televizijos transliacijos bevieliais tinklais ir kaip jas sprendžia Telecentras?

Atsakymus į šiuos ir kitus Jums aktualius klausimus pateiks ir įžvalgomis pasidalins Telecentro generalinis direktorius Remigijus Šeris ir Technologijų departamento direktorius Romas Bunevičius.

Susitikimas vyks gruodžio 1 dieną, ketvirtadienį, nuo 11 valandos restorane „Salvete City" (Gedimino pr. 37, Vilnius). Jo metu taip pat galėsite išmėginti išmaniąją televiziją MEZON+TV.

Kviečiame sudalyvauti ir išgirsti ekspertų įžvalgas iš pirmų lūpų!

 Kontaktinis asmuo

Valdas Kaminskas
komunikacijos vadovas
AB Lietuvos radijo ir televizijos centras
865605756
v.kaminskas@telecentras.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-11-30 22:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media