2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Informacija žurnalistams dėl renginio „Laiko portalas“ filmavimo ir fotografavimo sausio 25-ąją Katedros aikštėje

2023-01-21
 
Sausio 25-ąją 19. 30 val. Katedros aikštėje atsivers „Laiko portalas", padėsiantis Vilniaus gyventojams ir miesto svečiams pažinti istorines ir šiuolaikines Vilniaus temas. Tai - vienas pagrindinių jubiliejinių metų renginių, kuriame įvairių kartų ir žanrų atlikėjai vienu balsu visai Lietuvai pasakos apie Vilnių, kaip tai prieš 700 metų darė Europai laiškus rašęs Gediminas.
Katedros aikštėje susirinkę žiūrovai nuo 19.30 val. pasiners į žodžių, garsų, balsų ir vaizdų dermę - nenutrūkstamą pasakojimą apie Vilnių kaip mūsų visų - ne tik vilniečių - miestą. Jubiliejiniame koncerte dalyvaus Andrius Mamontovas, Monika Liu, Mantas Jankavičius, Švento Kristoforo kamerinis orkestras ir daugybė kitų atlikėjų. Šventės dalyvių lauks netradicine scena pavirsianti Katedros aikštė, kurią nušvies „Laiko portalo" ženklai - vizualiniai praeities ir dabarties įvaizdžiai.
Renginyje dalyvaujantiems žurnalistams skirta atskira erdvė, iš kurios matysis abi renginio lokacijos - pagrindinė scena ir projekcija ant Katedros fasado.

 

Olga Malaškevičienė,
VšĮ "GO Vilnius"

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-01-21 10:25
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media