2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: Alytaus žurnalistų „Auksinė plunksna“ – medikui

2021-07-17
 
Valdas Marcinkevičius

Valdas Marcinkevičius

LŽS Alytaus skyrius išrinktą Metų žmogų paskelbia ir „Auksine plunksna" apdovanoja per miesto gimtadienio, minimo birželio viduryje, iškilmes. Šįmet per Alytaus gimtadienį buvo tik iškilmingai paskelbtas skyriaus išrinktas Metų žmogus, nes jis tuo metu gydėsi ligoninėje koronaviruso pasekmes.
LŽS Alytaus skyrius Metų žmogaus titulą suteikia ir savo prizu „Auksine plunksna" per Dzūkijos sostinės gimtadienio iškilmes apdovanoja asmenis, garsinančius miestą, atliekančius išskirtinius, visuomenės susidomėjimo sulaukiančius darbus.
Šįmet LŽS Alytaus skyrius, 27-ą kartą rinkdamas Metų žmogų, siekė pandemijos dėl koronaviruso laikotarpiu pagerbti medikus, savanorius, kovojančius už mūsų visų gyvybes. Todėl skyriaus visuotiniame susirinkime nuspręsta Alytaus žurnalistų apdovanojimą - simbolinę „Ausinę plunksną" - skirti kaip padėkos ženklą visai medikų bendruomenei ją įteikiant vienam asmeniui. Tai Alytaus apskrities S,Kudirkos ligoninės Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriaus slaugytojo padėjėjui Valdui Marcinkevičiui, kuris vienintelis šioje gydymo įstaigoje net du mėnesius išbuvo komos būklės dėl užsikrėtimo koronavirusu darbe ir iki šiol vis dar kovoja su infekcija, tačiau nepraranda optimizmo bei vilties sugrįžti į darbą.
V.Marcinkevičiui „Auksinė plunksna" įteikta tik dabar, kai jis baigė gydymą ligoninėse.
LŽS Alytaus skyriaus inf.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-07-17 10:14
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media