2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Seminaras-diskusija KAIP IŠVENGTI PORINKIMINĖS DEPRESIJOS

2023-03-01
 
Jeronimas Laucius ir Artūras Bautrėnas

Jeronimas Laucius ir Artūras Bautrėnas

Kovo 8 d. 17 val. įvyks Lietuvos „Žinijos" draugijos Pozityvistų ir Senjorų klubų seminaras-diskusija KAIP IŠVENGTI PORINKIMINĖS DEPRESIJOS.
Lektoriai: VU doc. dr. Artūras Bautrėnas, energetinių seminarų vedėjas Jeronimas Laucius.
Apie pošventinę depresiją, apie jos žalą sveikatai, nuotaikai ir darbingumui žino daugelis. Psichologai, gydytojai stengiasi palengvinti jos poveikį, pataria kaip greičiau atstatyti jėgas, pašalinti kilusį pošventinį nerimą.
O kaip nusiraminti po ką tik į praėjusių rinkimų, kai, rodos, vėl neišsirinkome, tai ko norėta, kai vėl nesulaukta to, kas taip rimtai buvo žadėta,deja, iki šiolei niekas nesistengė padėti, nors po rinkimų kartais būna ant širdies dar sunkiau, nei po Naujųjų metų ar po tridienio gimtadienio.
Todėl skubame ištaisyti tą egzistencinę klaidą, ir seminare atskleisime viską, kas yra sukaupta žmonijos patirtyje, kaip išvengti porinkiminių nusivilimų, dvasinės tuštumos, kaip atrasti energijos gyvenime ir savyje.
P.S. Jei jūsų nepalieka jau seniai praėjusių Seimo, Prezidento porinkiminis nusivylimas, tai galite registruotis individualiam porinkiminių pažadų valymo, jėgų susigrąžinimo seminarui: el. paštas JeronimasL@gmail.com, tel. 8 687 75147. Svetainėje www.tryszvaizdutes.lt visada rasite energetinės stiprybės papildų ir minčių.
Prisijungti:
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/76961064333?pwd=1Ysv0owdh7jqJqtaiU1nwN9zX53HqS.1
Meeting ID: 769 6106 4333
Passcode: u2DRmp

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-03-05 13:55
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media