2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Pozityvistų ir Senjorų klubų seminaras-diskusija X ENERGETINĖS PASLAPTYS IR TRYS SIRTAKIO ŽINGSNELIAI. Kviečiame!

2023-04-18
 
Jeronimas Laucius ir Artūras Bautrėnas

Jeronimas Laucius ir Artūras Bautrėnas

Gegužės 10 d. 17 val. įvyks Lietuvos „Žinijos" draugijos Pozityvistų ir Senjorų klubų seminaras-diskusija X ENERGETINĖS PASLAPTYS IR TRYS SIRTAKIO ŽINGSNELIAI (Vilnius, Kalvarijų g. 2).
Lektoriai: VU doc. dr. Artūras Bautrėnas, energetinių seminarų vedėjas Jeronimas Laucius.
Žmogus, praradęs emocinę energiją, netenka ir galimybių naudotis turimomis prigimtinėmis galiomis, tampa pasyvus, silpnas, sunkiai įveikiantis kasdienes problemas.
Kaip energijos praradimą lemia šimtai priežasčių (laikmetis, buitis, nepasitikėjimas ir t. t.), taip ir jos atstatymui, jos generavimui taip pat yra šimtai būdų, energetinių principų.
Apie tai mes ir kalbėsimės, kartu ieškosime dar neišbandytų energetinių kelių, kuriais eidami savyje atrasime Save - stiprų, energingą, linksmą ir laimingą.
Vienas, kiekvienam lengvai pasiekiamas kelias, yra džiaugsmo filosofiją skleidžiantis šokis Sirtakis.
Kartu pasinaudosime tame šokyje slypinčia energija, kad pamiršus gyvenimo rūpesčius pakiltume į emocines aukštumas, kad su naujomis jėgomis ne tik įveiktume visus savo vargus, bet ir pajustume tikrą gyvenimo džiaugsmo ir gyvenimo meilę.
Net trys paprasti Sirtakio žingsneliai jau pakelia žmogų į aukštesnę energetinę orbitą, sužadina slypinčias žmoguje Kūrėjo duotas galias, sustiprina fizinę bei dvasinę sveikatą.
Kviečiame ateiti visus - ir šokančius Sirtakį, ir pirmą kartą žengsiančius pirmus žingsnelius. Apranga, kaip ir nuotaika - nesvarbu. Mes ją pakelsime.
Norintys dalyvauti seminaro aptarime ateina su tuo, kas paprastai dedama ant stalo.
P. S. Paskambinę tel. +370 687 75147 sužinosite plačiau, atsakysiu į Jūsų klausimus. Galite parašyti el. p. JeronimasL@gmail.com. Pasisvečiavę mūsų svetainėje www.tryszvaigzdutes.lt visada rasite pozityvumo, energetinio sveikatingumo minčių.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2023-04-18 08:44
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media