2024 m. balandžio 26 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Renginiai

*print*

Archyvas :: Tarptautinė konferencija „Kompensacinis atlyginimas ir atgaminimo teises administruojančių organizacijų veikla“

2013-10-01
 
 

Jonas Liniauskas

Asociacijos LATGA direktorius    

 

Kviečiame Jus dalyvauti  IFRRO (Tarptautinė atgaminimo teises administruojančių organizacijų federacija) ir Asociacijos LATGA organizuojamoje tarptautinėje Konferencijoje „Kompensacinis atlyginimasi ir atgaminimo teises administruojančių organizacijų veikla", kuri įvyks š.m. spalio 4 d. 9 val. Asociacijos LATGA salėje (Basanavičiaus g. 4 B,Vilnius).

Užsienio ir Lietuvos specialistai analizuos, aiškins ir diskutuos apie istatyminę bazę, suteikiančią  galimybę autoriams ir leidėjams kompensuoti už jų kūrinių panudojimą asmeniniais tikslais reprografijos būdu Europoje ir Lietuvoje; apie kompensacinio atlyginimo surinkimo ir paskirstymo problemas, šiandienines leidybos verslo tendencijas ir sunkumus, skaitmenizavimo klausimus. Konferencijoje bus pristatyta „Vitorino" ataskaita dėl kompensacinio atlyginimo už kūrinių atgaminimą asmeniais tikslais.

Konferencijoje dalyvaus ministerijų atstovai, autoriai , leidėjai. Jūsų dalyvavimas šioje konferencijoje būtų labai naudingas tobulinant įstatyminę autorių teisių bazę ir sprendžiant  kompensacinio atlyginimo už kūrinių atgaminimą asmeniniais tikslais reprografijos būdu administravimo problemas.

Konferencija vyks lietuvių ir anglų kalbomis su sinchroniniu vertimu.

Prašytume pranešti apie galimybę dalyvauti šioje konferencijoje el.paštu  gabriele@latga.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-01 12:44
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media