2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Apie projekto eigą

*print*

Archyvas :: Visaginas – tarp pirmųjų, pasirengusių egzaminui

2009-10-15
 

Simonas Ropė

 

Tarp pirmųjų, pranešusių apie pasirengimą Konstitucijos egzaminui, jau yra ir Visagino savivaldybė. Čia paskirti net du egzamino koordinatoriai.

 

Visagino gyventojai, ketinantys dalyvauti egzamine, jau dabar gali registruotis arba kreiptis tiesiai į koordinatorius, jeigu kyla klausimų. Su jais susisiekti galima tiesiogiai el.paštu ir iš šio puslapio: Irena Rokickaitė, Visagino savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė ir Artūras Pimpė, Visagino savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausiasis specialistas.

 

Egzaminas vyks spalio 24 d. 11 val. Visagino savivaldybės didžiojoje posėdžių salėje (Parko g.14, Visaginas). 

 

Praėjusiais metais Konstitucijos egzaminą Visagine laikė 46 gyventojai. Laimėtoja buvo pripažinta moksleivė Beata Potašova (22 teisingi atsakymai), nes Mykolo Riomerio universiteto studentas Romanas Bartkūnas, teisingai atsakęs į 25 testo klausimus, negalėjo pagal vertinimo kriterijus varžytis su kitais dalyviais ir tapti laimėtoju (buvo apribojimai teisinį išsilavinimą turintiems arba teisę studijuojantiems asmenims). 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-10-15 17:27
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media