2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Apie projekto eigą

*print*

Archyvas :: Grybų sostine tituluojama Varėna – Konstitucijos egzamino tiesiojoje

2009-10-16
 

Simonas Ropė

 

Net dvejus metus Konstitucijos egzaminas Varėnoje “konkuravo” su Grybų švente. Tuomet organizatoriams tekdavo tik apgailestauti, kad žmonės noriau ėjo į šventę, o ne tikrintis Konstitucijos žinių. Ar šiemet Varėnoje galima tikėtis daug didesnio dalyvių aktyvumo, paaiškės po savaitės.

 

Varėnos rajono savivaldybėje rengiamo Konstitucijos egzamino koordinatore paskirta Varėnos rajono savivaldybės administracijos Teisės ir personalo skyriaus vyriausioji specialistė Vilma Bingelienė.

 

Vertinimo komisijos pirmininkė  Varėnos rajono savivaldybės administracijos l.e. Teisės ir personalo skyriaus vedėjo pareigas Jūratė Peciukonytė.

 

Konstitucijos egzaminas vyks spalio 24 d. 11 val. Varėnos rajono savivaldybės didžiojoje salėje (Vytauto g.12, Varėna).

 

Tiek gyventojai, tiek ir teisinį išsilavinimą turintys asmenys kviečiami prasmingai sutikti Konstitucijos dieną – ateiti į egzaminą, pasitikrinti žinias ir išsirinkti geriausią Konstitucijos žinovą tarp gyventojų, kuris galėtų garbingai atstovauti varėniškiams finale sostinėje.

 

Praėjusiais metais rajono garbę Konstitucijos egzamino finale gynė ONA NARUŠEVIČIENĖ, Savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus technologė.

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-10-16 22:03
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media