2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Išrinktas naujas LŽS Sporto klubo pirmininkas

2009-12-17
 
2010-aisiais klubas planuoja surengti pirmąjį Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatą

2010-aisiais klubas planuoja surengti pirmąjį Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatą

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubas 2009-uosius metus baigė naujo pirmininko ir valdybos rinkimais, 2010 m. veiklos plano tvirtinimu bei ryškiausių 2009-ųjų įvykių dalyvių apdovanojimais.

Iš pareigų pasitraukus buvusiam pirmininkui Nerijui Kesminui, klubo vairas patikėtas Baltijos televizijos sporto redaktoriui Tautvydui Vencevičiui, už kurį visuotinis susirinkimas balsavo vieningai. Vienbalsiai patvirtinta ir nauja valdybos sudėtis, į kurią kartu su naujuoju pirmininku įtraukti N. Kesminas, Vytaras Radzevičius, Gintautas Dulskas, Artūras Gimžauskas, Modestas Krukauskas, Romanas Buršteinas, Maksimas Vojevodinas, Rytis Sabas ir Gedas Saročka.

Visuotiniame susirinkime aptartos tradicinės klubo rengiamos futbolo varžybos – Lietuvos žurnalistų „Draugystės taurė“ bei tradicinis tarptautinis turnyras. Šiemet varžybos buvo rengiamos ne tik Vilniuje, bet ir Kėdainiuose. Šiame mieste įvyko penktasis tarptautinis turnyras.

2010-aisiais taip pat planuojama surengti pirmąjį Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionatą. Artimiausiu metu LŽS sporto klubas turės ir naują interneto svetainę, joje bus talpinamos klubo naujienos, nuotraukos iš užsienio šalyse ir Lietuvoje vykstančių varžybų. Numatyta tęsti ir toliau plėtoti aktyvų ir sėkmingą bendradarbiavimą su pagrindiniais klubo rėmėjais – Lietuvos futbolo federacija, Kūno kultūros ir sporto departamentu, „Tūta“, „Hummel“, universalia arena „Sportima“, Ūkio banku.

Prabėgę metai prisiminti bei įamžinti visa puokšte klubo nominacijų – pradedant geriausių futbolininkų ir krepšininkų rinkimais, baigiant prizais tiems, kurie šiemet įsipainiojo į įsimintinas kurioziškas istorijas.

Metus palydint prisiminti buvo ką. Ypač intensyviai gyveno klubo futbolo komanda, kuri dalyvavo net penkiuose turnyruose užsienyje. Turbūt įsimintiniausia buvo išvyka į Kalnų Karabachą. Turnyre Stepanakerte Lietuvos žurnalistai užėmė trečiąją vietą. Taip pat sporto klubo komanda dalyvavo turnyruose Minske (Baltarusija), Lodzėje (Lenkija), Lucke
(Ukraina) ir Brianske (Rusija). Vilniaus „Vėtros“ stadione vyko draugiškos rungtynės su Lenkijos žurnalistų rinktine.

Kuo dažniau jėgas su įvairiais varžovais stengėsi išmėginti ir krepšininkai, kuriems ryškiausiu metų įvykiu tapo tradicinė išvyka į žurnalistų turnyrą Sankt Peterburge (Rusija).

2010-uosius klubas pasitinka su naujomis sportinėmis ir organizacinėmis ambicijomis.     

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-12-17 21:39
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media