2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų namuose

*print*

Archyvas :: Algimanto Valentino Indriūno naujos knygos “Atsakingos demokratijos valstybė” pristatymas

2014-06-02
 
 

Žurnalistų namuose ( Jogailos 11, Vilnius) birželio 4 d., trečiadienį, 11 val įvyks LŽS nario, daktaro  Algimanto Valentino Indriūno naujos knygos "Atsakingos demokratijos valstybė" pristatymas

Valstybė saugo savo piliečius nuo kriminalinių nusikaltėlių, besikėsinančių į žmonių gyvybę, sveikatą, nuosavybę, o gyventoju apsauga nuo politinių piktadarių, jeigu jie nesusiję su kriminaliniais nusikaltimais, silpna. Dėl to kyla kai kurios mūsų gyvenimo negerovės, dėl kurių smerkiama politika, kaltinama demokratija, bet per mažai ieškoma pozityvių išeičių.

Siekiant pašalinti mūsų valstybės gyvenimo negeroves yra sukurta ne viena programa, ne viena strategija, kurios, deja, nepadarė esminio posūkio žmonių gerovės link.

A.V.Indriūnas su savo knyga siekia sukelti diskusijas dėl kai kurių politinių jėgų daromų klaidų, bando suformuluoti pasiūlymus, kaip padidinti valstybės valdymo veiksmingumą, sudaryti teisines prielaidas politikų bendravimo su rinkėjais tobulinimui ir siekti, kad politika mūsų šalyje taptų pagarbos verta veikla.

Knyga skiriama tiems, kuriems nepatinka politika ir politikai, taip pat asmenims, pasiryžusiems pasukti Į politika, bei jaunuoliams, renkantiems gyvenimo kelią.

Kviečiame kolegas žurnalistus!

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-06-02 08:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media