2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų namuose

*print*

Archyvas :: Žurnalistų namuose – seminaras apie neatrastą Facebook’ą ir kitus socialinius tinklus

2016-08-11
 
Seminarą veda Dainius Radzevičius. Vytauto Žeimanto nuotrauka

Seminarą veda Dainius Radzevičius. Vytauto Žeimanto nuotrauka

 

Žurnalistų namuose įvyko seminaras apie neatrastą Facebook'ą ir kitus socialinius tinklus, jų panaudojimą žurnalisto darbe. Jį vedė LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius. Seminaro vyko beveik 4 valandas. Jo dalyviai turėjo gerą progą sužinoti socialinių tinklų galimybes, jų pritaikymą žurnalisto darbe.

- Seminaras man buvo labai naudingas. Kai dirbi redakcijoje rutina stumia dieną po dienos. O internetinės galimybės nuolat plečiasi. Džiaugiuosi, kad daug naujo sužinojau, tai padės mano darbe, - sako LŽS narė,  žurnalo "Žvaigždutė" dizainerė Jelena Malinovskaja.

- Manau, kad praturtėjau. Atrodo viską žinai, o pasirodo yra daug naujų galimybių, kurias suteikia socialiniai tinklai. Jas, be abejo, panaudosiu savo darbe, - sako žurnalistas Vytautas Šidlauskas.   

- Tai gera idėja. Esu leidyklos vadovas, dabar be savo internetinės svetainės ir  socialinių tinklų panaudojimo neišsiversi. O kaip ji turi atrodyti, kad neštų sėkmę? Tai klausimas į kurį radau atsakymą per šį seminarą, - sako LŽS narys, leidyklos "Trys žvaigždutės" direktorius Jeronimas Laucius.

- Džiaugiuosi, kad atsirado  kolegų, kurie panoro daugiau sužinoti apie socialių tinklų panaudojimą savo darbe. Jeigu atsiras daugiau norinčių dalyvauti tokiame  seminare, surengsiu . Dešimt metų gyvenų socialiniuose tinkluose. Su malonumu pasidalysiu šia patirtimi, - sako LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius.    

www.lzs inf.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-08-11 14:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media