2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų namuose

*print*

Archyvas :: Žurnalistų namuose Jurio Belte paskaita “Psichologinės manipuliacijos. Taikymas ir neutralizavimas”

2015-11-12
 
Juris Belte

Juris Belte

 

Žurnalistų namuose lapkričio 19 d.(ketvirtadienį), 17.30 val. įvyks Jurio Belte paskaita "Psichologinės manipuliacijos. Taikymas ir neutralizavimas"


Šiandieninėje visuomenėje žodis „MANIPULIACIJA" mums asocijuojasi su neigiamais dalykais. Tačiau manipuliacija yra kasdienio gyvenimo dalis, kurios dažniausiai net nepastebime. 

Kad būtume sėkmingi, svarbu sugebėti daryti įtaką kitiems žmonėms įvairiausiose tipinėse ir netipinėse situacijose - vykdant profesinės užduotys, ieškant mėgstamo darbo, bendraujant tarpusavyje. Deja, dažnai norėdami daryti įtaką kitiems, patys tampame kitų įtakos, manipuliacijos aukomis.

Tad jei norite įvaldyti manipuliacijos subtilybes ir išmokti daryti įtaką, tapti sėkmingesniais ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir darbe, kviečiame Jus į paskaitą „PSIHOLOGINĖS MANIPULIACIJOS. Taikymas ir neutralizavimas".

Paskaitos turinys:

  • Įtaka ir manipuliacijos. Kodėl vieni žmonės yra įtakingi, o kiti ne. Įtakos ir charizmos sąsajos. Įtakos priemonių arsenalas.
  • Manipuliavimo psichologinis mechanizmas. Kaip atpažinti pašnekovių - klientų, bendradarbių, partnerių manipuliacijas.  Manipuliacijos masėmis ir tarpasmeninės manipuliacijos. Anti manipuliavimo strategijos ir technikos. Provokacijų neutralizavimas.
  • Žurnalistinio bendravimo ypatumai. Kaip reaguoti, jei jums kabinamos etiketės: „žurnaliūgos", „purvasklaida". Kaip pagerinti savo įtaką - praktinė sesija.

Paskaitos vedimo formos:

·         Teorija.

·         Metodų ir technikų demonstravimas ir taikymas pratybose.

·         Dalyvių konkrečių situacijų nagrinėjimas ir aptarimas.

 

 

 

 

Juris Belte - Verslo valdymo konsultantas, sertifikuotas NLP ir koučingo specialistas. Verslo vadybos bei socialinės psichologijos išsilavinimas, vadovavimo patirtis tarptautinėse kompanijose: 15 metų - "Stanley slenkančios sistemos", "Stora Enso Packaging". Nuo 2002 m. Medicinos Verslo Akademijos įkūrėjas ir vadovas. Šiuo metu veda mokymus bei konsultuoja personalo ir verslo vadybos klausimais, nuolat dėsto Medicinos atstovų mokykloje. Knygos „Medicinos atstovo profesija" autorius. Atliko mokymus ir pardavimo pajėgų treniravimą kompanijoms: „Omnitel", „Finasta", „Nabukas", „Abbott", „NaturProdukt Vilnius", „Nycomed", „Ipsen", „Sandoz", „Corpus Medica", „Walmark" ir kt.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-11-12 11:19
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media