2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Žurnalistų kūryba

*print*

Archyvas :: Visų Lietuvos savivaldybių visiems žurnalistams!

2012-08-08
 
Jonas Vileišis

Jonas Vileišis

LŽS informacija
 
Primename, kad reikia paskubėti dalyvauti konkurse ir siųsti darbus Jono Vileišio premijai gauti. Konkursą organizuoja Lietuvos savivaldybių asociacija, Lietuvos žurnalistų sąjunga ir Nacionalinė žurnalistų kūrėjų asociacija. Šios premijos tikslas - ne tik nukreipti savo aštrias žurnalistines plunksnas į savivaldos negeroves, bet ir pakviesti jus informuoti apie gerus vietos savivaldos darbus, stiprinti vietos savivaldą, kaip demokratinės valstybės raidos pagrindą.
 
Konkursui pateikiami darbai turi būti nešališki, objektyvūs. Juose turi atsispindėti įvairiapusė vietos savivaldos veikla, jie turi skatinti ir plėtoti vietos savivaldą kaip demokratinės valstybės raidos pagrindą.
 

Konkurso dalyvis Komisijai pateikia autorinius (ne daugiau kaip po tris) analitinius, probleminius aktualiomis vietos savivaldai temomis darbus (raštu arba įrašytus į elektroninę laikmeną) - spaudoje, radijo, TV, internetinės žiniasklaidos visuomenės informavimo priemonėse ar fotožurnalistikoje. Jie turi būti paskelbti nuo 2011m. liepos 1 d. iki 2012 m. liepos 1 d., atitikti Konkurso tematiką bei tikslą. Darbus gali teikti LŽS skyriai/klubai, redakcijos, NŽKA, Savivaldybių asociacija, patys žurnalistai. Kandidatai nebūtinai turi būti LŽS ar NŽKA asociacijos nariai.


Darbai pristatomi į LŽS (S. Konarskio g. 49, Vilnius, el. paštas info@lzs.lt), taip pat į LŽS Kauno skyrių iki šių metų rugsėjo 1 d. su prierašu „J.Vileišio premijai".

Paskutinį kartą atnaujinta: 2012-08-08 14:24
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media