2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Užsienio naujienos

*print*

Archyvas :: Argentinos lietuvių kultūros ir savišalpos draugija ,,Nemunas”: Šokių šventė Argentinoje „Ten, kur Nemunas banguoja“

2021-01-21
 
Argentinos lietuvių kultūros ir savišalpos draugijos „Nemunas" valdyba ir Pasiruošimo komitetas informuojame, kad jau galite aplankyti mūsų atnaujintą „Nemuno" draugijos svetainę, kurioje pateikiama visa reikalinga informacija apie Šokių Šventę Argentinoje „Ten, kur Nemunas banguoja":
https://www.nemunasargentina.com/šokių-šventė-2021 
Ši šventė, organizuojama tautinių šokių kolektyvo „Nemunas" 50-mečiui paminėti, įvyks 2021 m. gruodžio mėn. 18 d.
Svetainėje galite rasti informaciją apie Ruošos Komitetą, Kūrybinį Komitetą, taip pat apie Šokių Šventės savaitės renginius ir atvykimo sąlygas.
Prašau, visi lietuvių šokių kolektyvai ir ansambliai, užpildykite anketą mūsų „Nemuno" draugijos interneto svetainėje iki 2021 m. vasario mėn. 26 d.: https://www.nemunasargentina.com/sokiu2021 
Registracijoje yra keturios kategorijos, kuriose galite užsiregistruoti: vaikų, jaunimo, vidutinio ir suaugusių šokių kolektyvai. Dar pranešame, kad Šokių šventė įvyks ansamblių vakaro formatu.
Šokių šventės Argentinoje 2021 m. rėmėjai yra Lietuvos Nacionalinis Kultūros Centras, Lietuvių Fondas (JAV) ir Beriso miesto savivaldybė.
Norėdami gauti daugiau informacijos kreipkitės el. paštu: draugija@nemunas.org
 
 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-01-21 13:55
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media