2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Saulius Žvirgždas pradės vesti LNK laidą – išbandys, kiek arklys turi arklio galių

2018-07-25
 
Saulius Žvirgždas

Saulius Žvirgždas

LNK televizijos eteryje pradedama rodyti nauja, vasariška laida apie juokingus, kvailus ir netikėtus poelgius keliuose - „Varom!". Joje pamatysite automobilių video registratorių užfiksuotus vaizdelius iš viso pasaulio ir, džiugu pastebėti, ne iš Lietuvos. 
„Ši laida yra kuo puikiausia nemokama pamoka vairuojantiems, kaip reikėtų nesielgti keliuose ir kas nutinka, kai gero patarimo nepaklausai, - sako projekto vedėjas ir prodiuseris Saulius Žvirgždas. - Svarbu pasakyti, kad tai, ką pamatysite, jūsų nešokiruos, o labiau nustebins ir net prajuokins. Nė vienas eismo įvykio dalyvis rimtai nenukentėjo. Dužo tik jo automobilis ir širdis, pamačius, kiek nuostolių jis pridarė". 
S. Žvirgždas kuria laidos „Varom!" šmaikščius video pristatymus, juos pamatysite prieš kiekvieną laidą. Pristatymuose atpažinsite kiekvieno lietuvio vartojamus žodžius automobiliams ar juos vairuojantiems asmenims apibūdinti: „gelda", „aparatas", „tačka", kelių „gaidelis", „asilas" už vairo ir t. t. 
Posakis „vairuoti seną geldą" įprasmintas pasitelkus metalinę geldą ir riedlentę, o dažnas klausimas apie automobilio galią „kiek turi arklių?" atspindėtas lekiant arkliu su brička. Tiesa, laidos vedėjui nepavyko prakalbinti arklio ir sužinoti, kiek arklio jėgų ar kilovatų jis turi. 
S. Žvirgždas filmavimų metu išbandė sunkiasvorio vilkiko, kolekcinio „Jaguar", prabangaus visureigio, dinamiško miesto automobilio ir kitų transporto priemonių vairavimo malonumus: „Kai kurie laidoje matomi vairuotojai primena įvairius naminius gyvūnus už vairo, o kitiems geriausia būtų grįžti atgal į vairavimo mokymosi aikštelę. Dėl šios priežasties tokius vairuotojus atspindėjau apsirengęs viščiuko kostiumą, užsimaukšlinęs asilo galvą ar parodijavęs vairavimą mokymosi aikštelėje." 
Laidos pristatymų vedėjas ir prodiuseris S. Žvirgždas yra ilgametis kūrybinis TV darbuotojas už kadro, radijo klausytojams puikiai pažįstamas iš „M-1 ryto šou", todėl žiūrėdami laidą „Varom!" atpažinsite ir ją įgarsinusį balsą. 
Netikėčiausios situacijos keliuose ir smagūs laidų pristatymai laidoje „VAROM!"- nuo liepos 26 d. pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.30 val. per LNK. 
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-07-25 11:34
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media