2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK naujoje parodijų laidoje – skandalingas TV žvaigždžių veidrodis

2018-02-17
 
Nuo kovo 6 dienos LNK eteryje startuoja nauja parodijų laida „Ekranai". TV ekranai mus supa visur ir visada. Tik apsižvalgykite - ir namie, ir parduotuvėje, ir sporto klube, net viešajame transporte turime galimybę į juos žiūrėti. Bet kartais labai naudinga ir sveika į mus supantį pasaulį pažvelgti kitu kampu, būtent todėl LNK pristato jums „Ekranus", naują, šviežutėlę parodijų laidą. 
„Ekranai‟ - tarsi veidrodis, į kurį žiūrėdami ne tik atpažinsime ryškiausias ir skandalingiausias TV žvaigždes, bet ir galėsime pasijuokti iš savo pačių reakcijų. Visiems puikiai pažįstami aktoriai - Ramūnas Cicėnas, Marius Repšys, Gytis Ivanauskas, Džiugas Siaurusaitis, Renata Kutinaitė, Kristina Radžiukynaitė ir Lina Rastokaitė - įkūnys įvairiausius personažus iš realaus gyvenimo - gydytojus ir santechnikus, profesorius ir sportininkus, senjorus ir gaisrininkus, policininkus ir kišenvagius. Visi jie žiūrės žydruosius ekranus, tik visų jų reakcijos į tai, ką mato, bus visiškai skirtingos ir neabejotinai juokingos. 
LNK žiūrovai „Ekranuose" galės išvysti kuo įvairiausių laidų - ir dar tik būsimų, ir jau rodomų eteryje, tokių kaip „Valanda su Rūta", KK2, „Mes vieno kraujo", - parodijas. Maža to - žinomi aktoriai privers juoktis iki ašarų, stebint ir populiariausius serialus bei filmus. Įsivaizduokite, kaip reikėtų sulaikyti juoką, kai dramatiškiausiose legendinio „Titaniko‟ scenose herojai prabyla Mardžės ir Houmerio Simpsonų balsais.
Nauja parodijų laida - antradieniais 20.30 val. tik per LNK - jau nuo kovo 6 d.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-02-17 12:35
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media