2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Liepa Norkevičienė – nauja „Klauskite daktaro” vedėja

2018-08-31
 
P. Lileikio nuotrauka

P. Lileikio nuotrauka

Naują televizijos sezoną LRT laida „Klauskite daktaro" pasitinka ne tik su naujomis, dar įdomesnėmis medicinos temomis, bet ir nauja profesoriaus Alvydo Unikausko studijos partnere - dainininke Liepa Norkevičiene. Ji rugsėjo pabaigoje pakeis iki šiol laidą vedusią Rimantę Kulvinskytę.
„Liepą pasirinkome neatsitiktinai. Ji studijavo mediciną, yra kilusi iš medikų šeimos. Be viso žinių bagažo turi sceninės patirties, myli žmones. Džiaugiamės, kad Liepa prisijungė prie mūsų komandos", - sako laidos prodiuseris Justinas Milušauskas.
Naują iššūkį Liepa vadina likimu. „Medicinos studijos reikalauja labai daug atsidavimo. O aš labiau linkusi prie muzikos. Keistas atsitiktinumas. Kai nutariau nutraukti medicinos studijas, įstojau į kitą universitetą, po kelių dienų sulaukiau prodiuserio skambučio: gal nori prisijungti prie mūsų komandos? Medicina manęs nepaleidžia", - šypsosi Liepa.
Naujoji vedėja prasitarė, kad stovėti šalia daktaro jai - tikrais išbandymas. Tačiau jau nuo pirmųjų laidų jie rado bendrą kalbą. „Per pirmąjį filmavimą stovėdama šalia A. Unikausko labai jaudinausi, išgyvenau visas įmanomas emocijas. Jis - nuostabus partneris, turintis labai daug patirties ir stulbinantį žinių bagažą. Turiu tobulėti ir aš. Tiesa, mano tėtis anesteziologas, mama - šeimos daktarė. Todėl rengiantis laidai man padeda ir medicinos fakultete įgytos žinios, ir tėvai. Aš turiu suprasti apie ką kalbu", - sakė Liepa, jau po pirmųjų susitikimų su A. Unikausku nutarusi keisti ir savo gyvenimo būdą. Jauna moteris džiaugiasi nauju iššūkiu ir tiki, kad ras kelią į žiūrovų širdis. „Manau, kad žingsnis po žingsnio man pavyks. Daktaro žiūrovas jį myli, tikiuosi, pamils ir mane. Labai stengsiuosi."
Tuo tarpu buvusi profesoriaus A. Unikausko partnerė kūrybininkė Rimantė Kulvinskytė metė sau naują iššūkį. „Mano vasara buvo darbinga. Kadangi nesifilmavome, ėmiausi naujų projektų, gavau pasiūlymą dirbti su komunikacijos strategijomis miestams tarptautinėje kompanijoje. Nors abu darbus galėjau suderinti, supratau, jog noriu augti būtent ta linkme. „Klauskite daktaro" visada buvo ir bus mano meilė - kitaip ir būti negali, kai ne tik vedi projektą, bet ir esi viena kūrėjų. Išmokau beprotiškai daug, pamačiau savo kūną ir įpročius kitoje šviesoje. Profesorius A. Unikauskas man tapo tikru draugu, o laidos prodiuseris J.Milušauskas - vienas didžiausių mokytojų. Gal ir keistai nuskambės, bet džiaugiuosi, kad atsisveikinome su ašaromis. Na, o dabar metas plačiajam pasauliui, knygų rašymui ir radijui", - sakė R. Kulvinskytė, jau kitą savaitę pradedanti vesti laidą „Įkvėpk, iškvėpk" per LRT RADIJĄ.
Virginija Bunevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
S. Konarskio g. 49,
LT-03123 Vilnius
Tel. +3705 236 3240
Mob. +370 686 91963
Faks. +370 5 2363208
lrt@lrt.lt www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-08-31 09:28
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media