2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Domėtis savo piniginės reikalais kvies nauja LRT TELEVIZIJOS laida su Odeta Bložiene

2020-08-21
 
Odeta Bložienė

Odeta Bložienė

Nuo rugsėjo 6 d. LRT TELEVIZIJA pradeda rodyti finansinio raštingumo laidą „Piniginės reikalai", kurią ves žinoma asmeninių finansų ekspertė, verslininkė Odeta Bložienė. Naujoji laida žiūrovų žinias apie asmeninių finansų valdymą augins ne aiškindama sudėtingas finansines tiesas ir terminus, bet orientuodamasi į praktiškus patarimus, naudingus kiekvienam gyventojui.
„Mano pačios patirtis rodo, kad finansinis raštingumas yra kasdienio vartojimo produktas, jis lengvai pritaikomas ir perkant maistą, ir tvarkant namus, ir auginant vaikus. Svarbiausia išmokti rinkti informaciją, ją analizuoti ir pritaikyti. Juk gera finansinė situacija pirmiausiai yra susijusi su tinkamais įpročiais ir sugebėjimu suvokti, kas yra tavo prioritetai. Taigi visai gali būti, kad pinigai didžiausioms svajonėms jau yra kišenėje, tik jūs apie tai nežinote. Kaip tai gali būti, sužinosite žiūrėdami laidą", - aktualų turinį žada laidos vedėja O. Bložienė.
Pirmoji „Piniginės reikalai" laida skaičiuos, kiek kainuoja vaikai - kiek tėveliams kainuoja juos suruošti Rugsėjo 1-ajai. „Prasideda nauji mokslo metai, skubam pirkti uniformas, lekiam į prekybos centrus ir šluojam mokyklines muges, varžomės dėl vietų būreliuose - daugybė išlaidų. Taip mes, tėvai, patenkame į spąstus - juk norisi, kad vaikas turėtų viską, kas geriausia. Kaip netapti vaikų norų ir poreikių įkaitais? Kaip šeimoms sutaupyti neaukojant svarbiausių dalykų? Apie tai ir bus pati pirmoji „Piniginės reikalai" laida", - sako O. Bložienė.
Laidą „Piniginės reikalai" žiūrėkite nuo rugsėjo 6 d. sekmadieniais 16 val. per LRT TELEVIZIJĄ.

 

Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-08-31 12:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media