2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Donata Baltrušaitytė- Laisva dirbdama „24 valandose“ suprato, kad „Kelio į žvaigždes“ šlovė dar neišblėso

2013-10-13
 
Donata Baltrušaitytė- Laisva. LNK nuotrauka

Donata Baltrušaitytė- Laisva. LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

„Dabar aš - dieną naktį ant ratų, neturiu laiko nei asmeniniam gyvenimui, nei dainavimui. Per pusę mėnesio nuvažiavome arti tūkstančio kilometrų", - sako į LNK eterį grįžtančios laidos „24 valandos" žurnaliste pradėjusi dirbti Donata Baltrušaitytė. Mergina prieš septynerius metus LNK muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes" išgarsėjo Laisvos pseudonimu.

Pasak Donatos, žmonės, ją pamatę atvykus spręsti problemų, vis dar pavadina Laisva.  Prisimena ją iš „Kelio į žvaigždes"  laikų ir net prašo padainuoti. „Supratau, kad žmonės mane atpažįsta, ir tai man padeda. Suteikia patikimumo.  Dėl to lengviau įsileidžia į savo šeimos ratą, atveria paslaptis".

Donata sako, kad naujas jo gyvenimo etapas ją veža. „Jaučiu, kad darbas „24 valandose" prasmingas. Gal kam nors dviejų kaimynų peštynės dėl ožio atrodo juokingos, bet kai pamatai tuos žmones tikrame gyvenime, pasikalbi su jais, supranti, kad nėra didelių ir mažų problemų. Yra reikalai, kuriuos reikia išspręsti ir padėti žmogui", - sako Donata.

Su naujais televizijos projektais dirbanti D. Baltrušaitytė prisipažįsta nebuvusi ant scenos jau gerą pusmetį. „Nebent kokiai nors grupei paskolinu savo vokalą. O lipti ant scenos pačiai nėra laiko. Šiek tiek dainavau su Deivydo Zvonkaus choru, bet prasidėjus „24 valandų" filmavimams pasirodymai nutrūko. Tikiu, kad dar sugrįšiu ant scenos, daina gyvena širdyje, tai aistra ir hobis. Dabar mano dainas girdi tik operatorius, kuriam padainuoju važiuodama kelyje", - kvatojasi naujoji „24 valandų" komandos narė.

„24 valandos" LNK eteryje su Donata rodomos penktadieniais 18 val.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-13 11:05
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media