2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Švęsdamas 10 metų gimtadienį TV1 pristato dešimt sezono naujienų

2013-10-04
 
„Natūralioji kulinarija su Anabele Lengbein“,

„Natūralioji kulinarija su Anabele Lengbein“,

 

Gediminas Malaškevičius

 

Spalio 10-ąją LNK grupei priklausantis kanalas TV1 pradeda naująjį televizijos sezoną, švęsdamas dešimties metų gimtadienį ir savo programoje pasiūlysiantis dešimt neeilinių programos premjerų.

Nuo starto 2003-iaisiais TV1 keitėsi, jo auditorija tolygiai augo, kol kanalas tapo populiariausia moterims skirta televizija Lietuvoje. Kasdien kanalą žiūri daugiau nei pusė milijono žiūrovų (523 tūkst.),  o per metus TV1 pasižiūri 91,6 proc. visų žiūrovų. TNS duomenimis, kanalo auditorija 2013-aisiais sudarė 3,4 proc. ir šiais metais yra šeštasis pagal žiūrimumą tarp lietuviškų kanalų. Moterys sudaro net 64 proc. šio kanalo žiūrovų.

„TV1 sukūrė puikią alternatyvą didiesiems kanalams, - sako už TV1 programą atsakinga Jolanta Jasienė. - Mes rodome produkciją, kurios nesiryžtų transliuoti universalios televizijos. Per šiuos metus padaryta daug atradimų - Lietuvos moterims pasiūlytos įtaigios ir profesionalios Daktaro Ozo pokalbių laidos, grožio realybės šou su Didžiosios Britanijos stilistu Wanu Goku, kulinariniai šou su virtuvės meistrais iš Italijos, Vokietijos, Naujosios Zelandijos, susipažinimų laidos".

Pasak Jolantos Jasienės, TV1 vizitine kortele galima laikyti Britanijos detektyvinį serialą „Midsomerio žmogžudystės", tai populiariausia kanalo programa. TV1 žiūrovai jį pamato iš karto, kai tik Didžiojoje Britanijoje pasirodo naujas serialo sezonas. Naujausias, penkioliktasis „Midsomerio žmogžudysčių" sezonas TV1 žiūrovų laukia kitąmet. „Moterys tiesiog dievina detektyvus - joms patinka po dienos darbų narplioti sudėtingai užmazgytas mįsles kartu su Džonu Barnabiu, Džordžu Džentliu, Kurtu Volanderiu, Irene Hus. Dėl to TV1 programoje net dvi dienas - ketvirtadieniais ir penktadieniais rodomi detektyvai, netrukus laukia naujas serialas „Millenium" pagal garsiąją Švedijos rašytojo Stiego Larssono romanų trilogiją, taip pat premjerinis serialas su komisare Lindholm".

Spalio 10-ąją startuojantis naujas TV1 sezonas pateiks beveik 50 valandų visiškai premjerinės produkcijos per savaitę - laidų, realybės šou, serialų, dokumentikos.

Tarp dešimties premjerų - tai nauja „Goko drabužių kelionė", vienas garsiausių Britanijos stilistų Gokas Wanas grįžta, kad padėtų su finansiniais sunkumais kovojančiai Britanijai atrodyti nuostabiai tam neišleidžiant didelių pinigų. Šis stiliaus sultonas pristato išsižioti iš nuostabos verčiantį stilių bei pokyčius, moko rengtis drąsiai, tačiau ekonomiškai.

Amerikiečių pasimatymų laidoje „Alabama - namai namučiai" dešimt tikrų miestiečių ir dešimt kaimiečių varžosi dėl Devin Grissom, gražuolės pietietės iš Alabamos, palankumo. Kad palenktų pietietės gražuolės širdį, viengungiai iš visos šalies turi įveikti įvairius jiems metamus iššūkius.  Kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį  Devin atsisveikina su keliais gerbėjais, tikėdamasi rasti savo tikrąją meilę ir žmogų, kurį palaimins jos šeima.

Žiūrovų taip pat laukia naujas charizmatiškojo „Daktaro Ozo" sezonas su dar nerodytomis provokuojančiomis temomis, populiarusis turkų serialas „Tūkstantis ir viena naktis", kritikų išliaupsintas ir BAFTA apdovanotas serialas „Dūmas", nuotykiai su „Džiunglių princese Šina", virtuvės pamokos iš Naujosios Zelandijos „Natūralioji kulinarija su Anabele Lengbein", britų realybės šou „Superauklė" su naujausia „The Sunday Times Television" didvyre, gebančia sutramdyti patį pasiučiausią bamblį, dokumentinis ciklas apie mistinius reiškinius „Paslaptingos istorijos" ir magijos šou „Magijos meistrai" su stulbinamais geriausių pasaulio magų pasirodymais. 

TV1 - vienas malonumas jau dešimt metų!
Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-04 12:29
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media