2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK laidų vedėjas Giedrius Leškevičius savo būsimai žmonai pasipiršo vos po dviejų savaičių draugystės!

2013-12-02
 
LNK nuotrauka

LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

LNK televizijos laidos „24 valandos" vedėją Giedrių Leškevičių žiūrovai dažniausiai įpratę matyti vedantį ne pramoginio pobūdžio laidas. Ekrane rimtas ir susikaupęs, o už jo ribų - nebijantis iššūkių ekstremalas, kalbantis greitai, smagiai ir beveik be perstojo - tuo  įsitikino BTV „Sekmadienio ryto" vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė, pasikvietusi Giedrių į laidą pagaminti jai pusryčius.

G. Leškevičiui teko nelengva užduotis - sukurti patiekalą iš duotų produktų - tad vyras turėjo galimybę įrodyti, kad moka kiek daugiau nei kepti kiaušinienę ar išsivirti makaronus. „Parodykit šitą vaizdą mano mamai, mano žmonai, kad įsitikintų, kad aš tikrai gaminu", - juokavo Giedrius, pats negalėdamas patikėti, kad maistą ruošia būtent tokiomis sąlygomis: nežinodamas ką, ir dar prieš BTV „Sekmadienio ryto" laidos kameras.

Bet tai toli gražu ne didžiausia avantiūra jo gyvenime: vasarą, kai televizijos žmonės dažniausia ilsisi, Giedrius dirba oreiviu: turi oro balionų piloto licenciją. Kai neskraido oro balionais, veda renginius - net ir vestuves, kuriose dar ir padainuoja!  O kaip kitaip: dainavimas - dar viena aistra, kuri jau atnešė nemenkų pasiekimų: Giedrius yra laimėjęs Lietuvos karaoke ir Pabaltijo čempionatus ir legendinius „Žvaigždžių duetus" kartu su atlikėja Mia.

Astai pasiteiravus, kaip jis auklės savo trejų metukų sūnų Faustą, Giedrius atsakė: „Pats esu tokios nuomonės, kad gyvenime reikia išbandyti viską: kaip kitaip sužinosi, kas tau geriausiai tinka? Tad ir sūnui leisiu viską", - įsitikinęs jaunas tėtis, kurio gyvenime improvizacijos netrūksta: štai, pavyzdžiui, savo būsimai žmonai jis pasipiršo praėjus dviem savaitėms po pažinties.

„Kai kunigas prie altoriaus pasiteiravo, kiek mes laiko esame kartu, pasirodė, kad aš draugavau dviem savaitėm anksčiau negu jinai", - atviraus žinomas vyras. „Kaip suprasti: anksčiau?", - pasiteiraus Asta.  „Aš draugavau, o ji nežinojo, kad aš draugauju, o gal dar pati nedraugavo su manimi", - paaiškins Giedrius.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-02-15 09:11
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media