2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Linksmoji knyga“ kviečia nerti į vaikų pasaulį

2013-09-27
 
Indrė Pivoraitė. LRT nuotrauka

Indrė Pivoraitė. LRT nuotrauka

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Kodėl rudenį medžių lapai tampa spalvoti? Kodėl žvaigždės danguje matomos tik naktį? Kaip pasigaminti nematomą rašalą slaptoms žinutėm perduoti? Koks lengviausias būdas išmokti hiphopo judesių? Šių ir dar daugelio vaikams svarbių dalykų pamokys nauja LRT televizijos laida „Linksmoji knyga", kurios startas - jau šį šeštadienį 10 valandą.

Gyvenimas kupinas nuotykių, įdomių istorijų, įvairios veiklos ir noro išbandyti kuo daugiau naujų dalykų, įsitikinusi naujojo projekto vaikams vedėja smalsioji žurnalistė INdY, pasiryžusi visa tai užfiksuoti ir iš naujo kurti „Linksmojoje knygoje". Vartyti „Linksmąją knygą" jai padės mažasis dailininkas Andrius ir „Mažojo atradėjo" rubrikos šeimininkas Lukas bei animaciniai namų pasakos herojai - žaismingasis mašiniukas Tobis, katinas Kefyras, išmintingasis šaldytuvas dėdė Sniegas ir grakščioji vaza Rožė.

Už žurnalistės INdY pseudonimo slepiasi aktorė ir šokėja Indrė Pivoraitė, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos ketvirto kurso studentė, šokių studijos INdY DANCE įkūrėja trenerė, grupės „Ladysisters" vokalistė ir dainų autorė.

„Jau daugelį metų esu tarp vaikų - 10 metų vedu vaikų muzikos projektą „Mes - pasaulis", neįsivaizduoju savęs be jų, mėgaujuosi galimybe mokyti vaikus. Todėl nė kiek nesudvejojau gavusi pasiūlymą vesti laidą vaikams", - pasakoja žinoma šokėja, Lietuvos hiphopo čempionė ir daugelio tarptautinių šokių čempionatų laureatė, poilsio ir šokių stovyklų vaikams ir jaunimui organizatorė.

22-ejų metų LMTA studentė jau spėjo suvaidinti ne viename Jono Vaitkaus spektaklyje, filmavosi kine ir žinomuose TV serialuose.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-28 10:11
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media