2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK įsigijo Izraelio televizijos formatą „Pašėlusios močiutės“ (VIDEO)

2013-10-09
 
Kadras iš

Kadras iš

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

LNK televizija savo tinklelį netrukus papildys dar viena tarptautine TV sensacija - visiškai nauju, ką tik Izraelyje sukurtu formatu „Pašėlusios močiutės" („Gran Plan"). Šį valandos trukmės humoristinį realybės šou sukūrė „Artza Productions", bendradarbiaudama su 10-uoju Izraelio kanalu.

Santykių problemos? Neturite draugų? Nekenčiate darbo? Nepavyksta padaryti karjeros? Mes turime močiutes, kurios pasiruošusios padėti. Trys žaviausios miesto močiutės pasirengusios išspręsti jūsų problemas - kad ir kokios jos būtų. Gal jos ir neturi paskyros „Facebooke", bet iš bendros 200 metų gyvenimo patirties žino, kas iš tiesų svarbu.

„Armoza Formats" generalinis direktorius Avis Armoza, sako, kad šis naujas formatas užpildė tuščią nišą televizijoje, nes padeda žmonėms keisti gyvenimą su humoru ir šiais sunkiais laikais siūlo tikrą paguodą su nostalgijos atspalviu.

Visuomenėje, kurioje karaliauja jaunystė ir grožis, „Pašėlusios močiutės" įrodo, kad, norint patirti gyvenimą, tikrai reikia gyvenimo patirties. Kiekvienoje laidos dalyje matome, kaip trys ryžtingos močiutės dorojasi su įvairiomis situacijomis - nuo pirmųjų iki paskutinių pasimatymų, nuo skyrybų iki žalingų įpročių. Jos padeda jaunimėliui spręsti problemas ir imti gyvenimo vadžias į savo rankas, laidydamos juokus!

Močiutės kaip reikiant įsigyvena į savo protežė gyvenimą: susitinka su jo šeima, analizuoja kasdieninius įpročius, tada susirenka į savo štabą išanalizuoti situaciją ir pasiūlyti geriausią sprendimą. Po močiučių kaučingo jaunuolis pradeda spręsti savo problemą, veikdamas pagal močiučių planą. Ar pavyks? Kai gali nepavykti, jei trys kiečiausios močiutės stovi tavo pusėje? Močiutės įrodo: norint patirti gyvenimą, reikia gyvenimo patirties.

Be Lietuvos, „Gran Plan" formatą jau įsigijo Vokietija, Ukraina, Italija, Graikija, Didžioji Britanija, Airija, Prancūzija, Ispanija, Nyderlandai, Belgija, Australija, Skandinavijos šalys.

„Pašėlusios močiutės" - jau greitai per LNK.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-09 11:03
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media