2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Lietuvos balse“ išdalinti paskutiniai laimingi bilietai į žvaigždžių komandas

2013-10-13
 
Rūta Jakulytė.LNK nuotrauka

Rūta Jakulytė.LNK nuotrauka

 

Jie žavūs, talentingi, apdovanoti gražiais balsais, charizmatiški ir ištvermingi - tai tie talentai, kurie peržengė aklųjų „Lietuvos balso" perklausų slenkstį ir pateko į kitą kokybiškiausio muzikinio projekto etapą. Jų net 56 arba po keturiolika kiekvieno mokytojo - Donato Montvydo, Merūno Vitulskio, Katažinos Nemycko, Ingos ir Arūno Valinskų - komandoje.

Tikros muzikos ir geriausių balsų gerbėjai šeštadienį per LNK pamatė paskutinių kelialapių į kitą „Lietuvos balso" etapą dalybas. Iš jaudulio sustojęs dalyvių skrandis, virpančios balso stygos, nerimas ir, žinoma, staigmenos - populiariausio muzikos projekto scenoje buvo visko.

Mantvydas Čiuplys pernai „Lietuvos balse" buvo tikras maištininkas. Nepavyzdingas, nepripažįstantis autoritetų. Tačiau šiemet į projektą jis atėjo subrendęs ir norintis išgirsti profesionalų patarimų.

„Parobulėjai ir daug labiau pasitiki savimi", - Mantvydą pagyrė Merūnas, pernai taip pat pakvietęs dvidešimtmetį dainininką į savo komandą. Antrą galimybę gavęs vaikinas su džiaugsmu ja pasinaudojo ir tapo M. Vitulskio mokiniu.

Merūno komandoje nuo šiol dainuos ir klaipėdietė Natalija Chareckaja, prisipažinusi, kad tarnauja muzikai ir norinti įrodyti, kad džiazas skirtas ne tik muzikos gurmanams. Į nuvažiuojantį aklųjų „Lietuvos balso" perklausų traukinį ir M. Vitulskio komandą dar spėjo įšokti ir Gintė Sičiūnaitė iš Palangos.

„Tu į šią sceną nužengei lyg iš filmo. Jaučiausi lyg Pinčiukas, kuriam dainuoja Jurga, o šalia sėdi... Uršulė", - vilnietei Rūtai Jakulytei po jos atliktos „Jurgos arijos" ištarė Arūnas Valinskas, provokuodamas ir savo žmoną Ingą. Liuksemburgo filharomonijoje ne kartą pasirodžiusi Rūta tapo Ingos ir Arūno komandos nare.

Valinskai į savo svajonių balsų sąrašą įrašė ir dar du vardus - slaptojo agento žmoną Aidą Baliukevičienę ir gitaros garsais juos sužavėjusį šiaulietį Dovydą Misiūną.

Savo mokinių bagažą greičiausiai iš visų mokytojų susirinko Katažina. Ji šeštadienį ne kartą nukonkuravo merginų numylėtinius Merūną ir Donatą.

„Prieš šešias valandas grįžau iš Austrijos. Patikėk, ten su grožiu tikrai blogai. O matyti tokius šedevrus kaip tu scenoje yra tikras stebuklas", - komplimentų tiradą septyniolikmetei Laurai Macijauskaitei žėrė Merūnas.

Nors prie jo prisidėjo ir Donatas, pripažinęs, kad Laura tiesiog fantastiška, jaunoji dainininkė pasirinko mokslus Katažinos komandoje. Joje naujiems „Lietuvos balso" etapams ruošis ir visas keturias mokytojų kėdes atsukusi dietologiją studijuojanti Viktorija Vaičekauskaitė, ir garsaus operos solisto Algirdo Januto dukra Kotryna Janutaitė, mokytojus sužavėjusi precizišku dainavimu ir originalumu.

Klaipėdietė Raimonda Vaičiūtė, jau įvertinta už Lietuvos garsinimą pasaulyje, taip pat nusprendė išbandyti savo jėgas kokybiškiausiame muzikos projekte mūsų šalyje. Išklausiusi kalną liaupsių ji pasirinko mokytoją, kuris ją gyrė mažiausiai - D. Montvydą. Paskutinis prie populiariaus dainininko komandos prisijungė bardas Justinas Stanevičius iš Varėnos.

Suformavę svajonių komandas, „Lietuvos balso" mokytojai jau padeda savo mokiniams ruoštis antrajam etapui. Muzikinėse projekto dvikovose bus dar karščiau - čia jaunųjų dainininkų lauks tikras ringas, kuriame jie savo balsais kovos tarpusavyje. Pirmosios geriausių balsų kovos LNK eteryje startuos jau spalio 26 dieną, 19.00 val.

 

Daugiau informacijos: Indrė Viržintė, muzikinio projekto „Lietuvos balsas" atstovė spaudai

El. Paštas: indre.virzinte@elitaz.lt, tel.: 8687 51471

 

 

 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-13 11:22
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media