2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Auksinio balso“ miuziklų vakare – Evelinos Sašenko ir Ericos Jennings ašaros

2013-09-19
 
Evelina Sašenko

Evelina Sašenko

 

 Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Vieninteliame Lietuvoje tikro garso vokalistų konkurse „Auksinis balsas" šį šeštadienį - miuziklų vakaras, tapęs tikru išbandymu ne vienam dalyviui. Emocijų protrūkio skambant gražiausiems pasaulio ir lietuviškiems miuziklams nesugebėjo suvaldyti net tokios scenos vilkės, kaip Evelina Sašenko ir Erica Jennings.

Komisijos „nubausta" trimis devintukais Evelina ašaras tramdė šypsena, tačiau vedėjo Andriaus Rožicko ironija buvo stipresnė - dainininkė pabėgo nuo scenos. „Šypseną bandyti uždėti ant ašarų - štai kur yra didysis spektaklis, miuziklo dvasia", - situaciją gelbėjo A. Rožickas.

Erica Jennings, pirmą kartą per tris koncertus gavusi mažiausiai balų iš komisijos, scenoje dar tvardėsi, tačiau užkulisiuose taip pat pratrūko ašaromis. Miuziklų vakaro komisijoje emocijomis taip pat žaižaravo muzikologė Zita Kelmickaitė, smuikininkas Zbignevas Levickis, operos solistė Nomeda Kazlauskaitė-Kazlaus ir režisierius Julius Dautartas.

„Auksiniame balse" atlikėjai varžosi ne tik balsu, bet ir įvaizdžiu, kurį formuoti padeda garsios Lietuvos stilistės Austėja Jablonskytė ir Olga Filatova-Kontrimienė. Kuriam iš dalyvių labiausiai pavyks atspindėti miuziklo dvasią? Ar pavyks gruzinei Šorenai persikūnyti į Jurgą iš „Velnio nuotakos", o Jokūbui Bareikiui - į Merkucijų iš „Meilės ir mirties Veronoje"?

„Auksinis balsas" -šeštadienį 21 val. per LRT televiziją. Vedėjai Andrius Rožickas ir Beata Tiškevič.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-09-20 12:35
 
 

Komentarai (2)

Jūsų el. paštas

Roma

2013-09-21 22:13

negali taip elgtis dainininkė, jeigu jau komisija skyre devintukus, ji turi buti dekinga, nes nieko gero nesudainavo,o puciasi kaip didziausia zvaigzde. ir apskritai, lenkems nera ka daryti Lietuvos zmonems, tegu dainuoja lenkams. Jai reiketu tureti bent kiek dekingumo , nes ir taip per gerus balus da e komisija.Lenkams reikia dainuoti Lenkijoje.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Netikiu

2013-09-20 18:21

Kas tomis ašaromis patikės

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media