2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Arūnas Valinskas su „Taip.Ne“ grįžta į LRT televiziją ir skelbia asistenčių paiešką

2014-01-02
 
Arūnas Valinskas. LTR nuotrauka

Arūnas Valinskas. LTR nuotrauka

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Pramogų verslo senbuvis Arūnas Valinskas patvirtino tai, apie ką pusę lūpų jau kalba Lietuvos žiniasklaida - po Naujųjų vieną populiariausių laidų vedėjų Lietuvoje išvysime LRT televizijoje - ten, kur ir pradėjo savo sėkmingą televizinę karjerą - ne tik kaip „Eurovizijos" nacionalinės atrankos vedėją. Drauge su A. Valinsku į ekranus sugrįžta ir populiariausias visų laikų TV žaidimas „Taip.Ne".

Gausią gerbėjų armiją turintis žaidimas TV viktorinų istoriją lietuviškoje televizijoje pradėjo daugiau nei prieš dvidešimt metų. Kokia jo sėkmės paslaptis? „Stengiamės ruošti klausimus taip, kad būtų įdomu žaisti patiems. Čia visuomet praverčia ir filosofinė išmintis: pats gali būti mokytoju tik tuomet, kai pats mokaisi", - sako žaidimo vedėjas.

Sausį per LRT startuosiantis žaidimas išlaikys žiūrovų pamėgtą formatą, įprastas taisykles. Keisis tik išorinės „Taip.Ne" detalės - studija, žaidėjams ruošiamas naujutėlaitis išskirtinio dizaino stalas, novatoriškumu stebins žaidimo grafika.

Dar viena didžioji žaidimo naujiena - A. Valinskas sau į pagalbą ir žiūrovų akių džiaugsmui ieško net dviejų asistenčių!

„Norime, kad ne tik moterys turėtų, kuo grožėtis eteryje. Neišvengiamai gražioji žaidimo dalis yra moterys. Šįkart ieškome net dviejų padėjėjų - tamsiaplaukės ir šviesiaplaukės. Juk ir „Taip.Ne" spalvos yra trys - juoda, balta ir raudona. Aš atstovauju raudonajai. Beje, merginos gaus ir skirtingus vaidmenis - viena atstovaus TAIP pusei, o kita - NE", - intriguoja A. Valinskas.

Merginoms, norinčioms tapti žaidimo vedėjo asistentėmis, bus surengta speciali atranka. Joje sau pamainą rinks ir iki šiol „Taip.Ne" žiūrovus džiuginusi Renata Mikailionytė.

A. Valinsko asistenčių anketą užpildyti galima portale LRT.lt: www.lrt.lt/taip_ne/

 

Kontaktams:

S. Konarskio g. 49,

LT-03123 Vilnius

Tel. +3705 236 3240

Mob. +370 686 91963

Faks. +370 5 2363208

lrt@lrt.lt www.lrt.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-01-03 18:02
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Vel kazka krecia?

2014-01-04 11:24

Lyg pirma karta ta grizima pristatytu. Ju viena karta grizo. Vel neina verslas. "Pisulkos" tegu pareklamuoja, paambrija, kad Valinskas grizta.

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media