2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: Agnė Zacharevičienė ves koncepciją keičiančias LNK vakaro žinias

2013-10-18
 
Agnė Zacharevičienė

Agnė Zacharevičienė

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

LNK televizijos vakaro žinios, rodomos 21.21 val., atsinaujina. Klasikinį formatą keičia naujas, modernus, kuriame bus daugiau komentarų ir pokalbių studijoje. Prie laidos vairo stos  vedėjų duetas.

„Žiūrovai išvys laisvesnes ir gyvesnes žinias. Keisis naujienų pateikimo stilius. Jas pristatys du vedėjai, bus daugiau dinamikos, tarpusavio nuomonių apsikeitimų. Lengviau, elegantiškiau, bet kartu ir daugiau atnaujintos vakarinės informacijos", - naują 21.21 val. žinių koncepciją pristato LNK žinių tarnybos vadovas Rolandas Agintas.

Viena žinių vedėjų taps neseniai su pavakarės laida „Labas vakaras, Lietuva" atsisveikinusi buvusi Pauliaus Skučo partnerė Agnė Zacharevičienė.

„Esu labai dėkinga už man parodytą pasitikėjimą, - sako nuo šiol geriausiu, prime time, laiku, žinias vesianti Agnė Zacharevičienė. - Man patinka būti įvykių sūkuryje, žinios yra mano formatas. Juolab, kad čia viskas bus laisviau. Be to, man žada labai netikėtą partnerį. Jis ne tik patikimas, tikslus ir kompetentingas, bet ir labai žavus".

Naująjį vedėjų porą LNK televizijos žiūrovai išvys jau spalio 28 dieną, pirmadienį, 21 val. 21 min.

LNK žinių tarnyba rengia tris naujienų laidas -  17 val. rodomą „Labas vakaras, Lietuva", 18.45 val. ir atsinaujinančias 21.21 val. žinias. TNS LT duomenimis, praėjusią savaitę populiariausia naujienų laida šalyje buvo 18.45 val. LNK žinios, kurias žiūrėjo beveik 370 tūkst. žiūrovų.

Naująjį vedėjų porą LNK televizijos žiūrovai išvys jau spalio 28 dieną, pirmadienį, 21 val. 21 min.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-18 09:49
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media