2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: „Naisių vasaros“ seriale – įtempta Jurgos meilės drama

2013-12-07
 
Naisių vestuvės. LRT nuotrauka

Naisių vestuvės. LRT nuotrauka

 

Virginija Bunevičiūtė

LRT atstovė ryšiams su visuomene

 

Į LRT televiziją persikėlęs populiarusis lietuviškas serialas „Naisių vasara" naujame, jubiliejiniame, sezone šaltais žiemos vakarais pažada šildyti išskirtinai šiltomis romantinėmis scenomis. Viena jų, dar praėjusiame sezone daug intrigų kėlusi Jurgos (akt. Vaida Kavaliauskaitė) ir Kazio (akt. Valdas Vaitiškis) meilės drama. Pasak kūrėjų, ši graži herojų draugystė pagaliau pasieks kulminaciją.

Serialo autoriai pasidalino išskirtinėmis nuotraukomis, kuriose užfiksuota įspūdinga tuoktuvių ceremonija pagal senovės baltų tradicijas. Kelis sezonus žiūrovams kėlę intrigą, Jurga ir Kazys pagaliau žengė lemtingą žingsnį. „Buvo labai didelis sujudimas, visi zujo, ruošėsi, rengėsi, puošėsi. Nesijaučiau kažkaip išskirtinai, tarsi pagrindinė šios dienos veikėja. Tačiau džiaugiausi labai gražiais visų rūbais, kurie kėlė tam tikrą atmosferą, ir, žinoma,  grožėjausi jaunųjų žiedais", - pasakoja jaunosios kailyje trumpam atsidūrusi aktorė V. Kavaliauskaitė.

Tiesa, ištikimiausiems „Naisių vasaros" stebėtojams vestuvių pirmose serijose tikėtis neverta. Iki tol dar laukia ne vienas intriguojantis nutikimas. Didžioji sezono naujiena šioje meilės istorijoje - tai netikėtai Naisiuose atsiradęs grafu apsimetantis Aleksandras, kuris, iš pirmo žvilgsnio, taip pat bus pasiryžęs užkariauti žavios naisiškės širdį. Paklausta, ar galime tikėtis slapto romano, V. Kavaliauskaitė neatvirauja: „Tie kurie Jurgos personažą mato ne vienerius metus, manau, ras atsakymą į šį klausimą. O tie, kurie tik pradeda pažinti šią Naisių kaimo gyventoją? Hm, romanas? Manau ne, tik virtinė įvairiausių nesusipratimų."

Ne pirmus metus „Naisių vasaros" seriale besifilmuojanti V. Kavaliauskaitė į darbą žiūri rimtai, atsakingai ruošiasi kiekvienai scenai. Prakalbus apie išskirtinę vestuvių ceremonija, aktorė šneka taip pat profesionaliai. Nejau ši proga neprivertė pasvajoti jaunosios artistės apie tikras, nesuvaidintas vestuves? „Ne, nesvajoju. Niekada atsigulusi nepiešiau mintimis, kaip būtų jeigu būtų. Mane labiau žavi sapnai ir svajos apie vaikus ir ko jų mokyčiau, nei balta suknelė ir daug svečių. Pagaliau, kas nubrėžė, jog būtinai turi viskas būti  pakopa po pakopos? Visgi, jei kada ir tekėsiu, tai tikrai bus ne vasara", - su šypsena pokalbį baigia V.Kavaliauskaitė.

Intriguojančios, linksmos ir pamokančios „Naisių vasaros" istorijos - jau nuo sausio 1-osios per LRT televiziją.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-07 12:28
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media