2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK laidų vedėjai naujametę naktį taps pasakos „Spragtukas“ herojais

2013-12-22
 
Kadras iš būsimos laidos. LNK nuotrauka

Kadras iš būsimos laidos. LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Beveik 100 valandų filmavimo. Veiksmas aikštelėje - nuo aštuonių valandų ryto iki trečios nakties. Trisdešimt mylimų televizijos laidų vedėjų ir dainininkų, atiduodančių visas savo jėgas vienam vieninteliam, bet ypatingam vakarui. 20 valandų filmuotos medžiagos. 18 naujų muzikinių kūrinių. Daugiau nei 40 kostiumų dizainerio Ruslano Rybakovo. Ir viena didelė meilės istorija, kurią LNK parodys naujametę naktį.

Jau daugiau nei dešimt metų LNK sukami žiburėliai tampa žiūrimiausia Naujųjų metų nakties programa. Šiemet, pakeliui į 2014-uosius, LNK pakvies  į komišką vaidinimą „Kaip Spragtukas meilės ieškojo", kuriame realybė susipins su fantazija.

„Tai - filmas filme. Pagal scenarijų, UAB „Linksmų nuotykių karalystė" (LNK) organizuoja šventę žvaigždėms, kuriai  užsako teatro trupę, kuri turi svečiams vaidinti „Spragtuką", tačiau ji pasiklysta kažkur Baltarusijoje ir neatvyksta. Šventės organizatorė (Asta Baukutė) ir jos asistentė (Ingrida Kazlauskaitė) nusprendžia spektaklį daryti iš vietinių „resursų" ir parinkti aktorius iš svečių", - šypsosi LNK žiburėlio režisierius Julius Juchnevičius.

Taip ir nutinka, kad Inga ir Arūnas Valinskai tampa karaliais, į LNK šventę atvykusi Ugnė Skonsmanaitė prikalbinama būti  princese, o vaikinas, kuris stengėsi patekti į šventę, ieškodamas merginos, Žygimantas Stakėnas - Spragtuku. Egidijus Sipavičius bus bibliotekininkas, kuris organizatorei ir jos asistentei parūpins Spragtuko pasaką- knygą. Viešnias „69 danguje" organizatorė paperka sūriu ir jos sutinka pabūti pasakos piktuoju personažu - trigalve žiurke. Gintaras Deksnys pjesėje vaidina įmonės direktorių, kuris skaldo nevykusius juokelius (kaip dažniausiai būna su direktoriais). „Pikaso" vaikinai - padavėjai, kurie aptarnauja šventę.

Naujametinėje LNK pasakoje pasirodys Larisa Kalpokaitė, Jonas Radzevičius, Paulius Skučas, Indrė Kuodytė, Rolandas Vilkončius, Agnė Zakarevičienė, Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas, Radži, „Studentės", „Sare Roma", „Kastaneda", „Rokada", „Pop Ladies" ir kiti.

Visas veiksmas filmuojamas istoriniame Trakų Vokės dvare, kurio šeimininkai noriai įsileido dirbti visas šias filmavimo valandas. Trakų Vokės dvaro globėja Nijolė Jagelavičienė teigia, jog prisidėti prie kuriamos naujametinės meilės istorijos yra labai malonu ir prasminga. „Vilniaus miesto savivaldybė susigrąžino dvarą, kad ji prikeltų naujam gyvenimui, kad atvertų dvaro duris visiems, kam svarbi mūsų didinga praeitis, istorija ir nepakartojama architektūrinio paveldo dalis. Kur gyvena meile, ten gyvena pagarba, dėmesys, ten skamba juokas ir pildosi svajonės".

Beje, kanalas „Liuks"  kiekvieną vakarą 19 val. nuo gruodžio 24 iki 31 dienos rodys garsiųjų LNK žydrųjų žiburėlių retrospektyvą. Naujuosius LNK kvietė sutikti policijos nuovadoje, 2006 m. pr.m.e., žvaigždžių mokykloje, oro uoste, laisvame ir nepriklausomame kurorte,  buvo statomos naujametės pasakos „Eglė žalčių karalienė", „Snieguolius ir 7 nykštukės". „Liuks" kanalas kvies dar kartą pamatyti kultinius žiburėlius su mylimais laidų vedėjais.

 

Kontaktams:

mob. tel. + 370 698 29536

tel. + 370 5 2431053

fax + 370 5 2431054

www.lnk.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-22 10:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media