2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Televizija

*print*

Archyvas :: LNK į Naujuosius čiuoš su populiariųjų projektų finalais, žydruoju žiburėliu ir septyniais „Hario Poterio“ filmais

2013-12-16
 
Ugnė Skonsmanaitė, Žygis Stakėnas. LNK nuotrauka

Ugnė Skonsmanaitė, Žygis Stakėnas. LNK nuotrauka

 

Gediminas Malaškevičius

LNK atstovas spaudai

 

Šiemetinis LNK šūkis - „Čiuožki į Naujuosius su LNK" - pasirinktas ne veltui. LNK pradėjo aktyvius pasiruošimus premjeriniam „Šokių ant ledo" šou, kuris prasidės visai netrukus po švenčių. Tikriesiems naujojo projekto dalyviams prakaitą liejant besiruošiant būsimiems pasirodymams, ledą išbandė LNK laidų vedėjai. Šventinės vinjetės su čiuožiančiomis LNK žvaigždėmis ir Manto Jankavičiaus daina „Čiuožki" LNK eteryje karaliaus visą šventinį laikotarpį.

Kol visi laukia prasidėsiančių „Šokių ant ledo", per ateinančias šventes LNK padovanos didžiausių savo šou finalus. Gruodžio 29-ąją didžiausio finišuos didžiausias kulinarinis šou „Skonis", kuriame paaiškės geriausias virėjas, o pirmąją 2014-ųjų dieną „Lietuvos balse"  paaiškės geriausias šalies balsas.

Šventinės programos pranašas - praėjusių metų hitas, trimis „Oskarais" apdovanota „Keista Bendžamino Batono istorija" su Bradu Pittu, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Julia Ormond LNK eteryje bus rodomas jau gruodžio 23-osios vakarą.

Šv. Kūčių dienos pavakarę šventinę programą pradės I.Puzaraitės ir M.Jampolskio albumo „Auksinis duetas" pristatymo koncertas, o vakare į specialią laidą pakvies Rūta Mikelkevičiūtė. Laidoje  „Valanda su Rūta. Kūčios" - susitikimai su tais, kurtiems šie metai buvo ypatingi. Žurnalistė Živilė Vaškytė ir Edgaras Lubys prisipažins, kad šie metai buvo patys geriausi per visą gyvenimą, šeimai gimė dukrelė. Rolandas Onusaitis dėkos žmonėms,  kurie paaukojo jo skrandžio mažinimo operacijai ir jis vėl gali gyventi iš naujo, atsikratęs siaubingų 180 kilogramų. Už vėžiu sergančio sūnaus gydymą Šveicarijoje dėkos metukų Gabrieliaus tėvai. Apie savo artėjančias Kūčias ir tradicijas pasakos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Po šiltos, šventinės ir širdį spaudžiančios „Valandos su Rūta" LNK parodys puikią premjerinę melodramą apie moteriškumo ir tikrosios gyvenimo prasmės paieškas „Valgyk, melskis, mylėk" su neprilygstamais „Oskaro" laureatais Julia Roberts ir Javieru Bardemu.

Pirmąją Kalėdų dieną LNK žiūrovai išvys „Lietuvos komiko vakarą", kurį ves Artūras Orlauskas ir Laima Tamulytė, o  juokingiausias istorijas pasakos Raimondas Bingelis, Raimondas Šilanskas, Gintautas Kirkilas-Klarkas, „Ambrozija", „Čilinam", „Vairas", „Išjunk šviesą" ir kt. Kalėdų vakarą užbaigs neprilygstamoji „Kaukė" su Jimu Carrey ir „Nesunaikinami 2" su didžiausiomis visų laikų veiksmo filmų žvaigždėmis Sylvesteriu Stallone, Jasonu Stathamu, Jean-Claude Van Damme‘u, Jetu Li, Dolphu Lundgrenu, Chucku Norrisu, Bruce‘u Willisu ir Arnoldu Schwarzeneggeriu.

Antrąją Kalėdų dieną  - daugiau nei trys valandos grizlio Bugo ir elnio Elioto nuotykių filmuose „Medžioklės sezonas atidarytas" ir „Medžioklės sezonas atidarytas 2". Po jų linkėsime „Linksmų Kalėdų, pone Bynai", o vakare Bruce‘o Williso ir Tracy Morgano prašysime: „Tik nekvieskite farų!"

Iš viso per šventes per LNK - net septyni „Hario Poterio" filmai, tarp jų - dar nerodyti „Haris Poteris ir netikras princas" bei „Haris Poteris  ir Mirties relikvijos I dalis".  Tarp ryškiausių švenčių filmų - „Pradžia" su Leonardo DiCaprio,  „Vingiuotas kelias namo",  „Su naujaisiais, mamos", „Pagirios Las Vagese", „Vingiuotas kelias namo", „Ką išdarinėja vyrai".

Naujametę naktį LNK tradiciškai kvies į žiburėlį, šiemet jis vadinasi „Kaip Spragtukas meilės ieškojo", jame vaidins Asta Baukutė, Ugnė Skonsmanaitė, Žygis Stakėnas, Larisa Kalpokaitė, Jonas Radzevičius, Arūnas Valinskas, Inga Valinskienė, Paulius Skučas, Indrė Kuodytė, Rolandas Vilkončius, Agnė Zakarevičienė, „69 danguje", Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas, Radži, Pikaso.

Beje, kanalas „Liuks"  kiekvieną vakarą 19 val. nuo gruodžio 24 iki 31 dienos rodys garsiųjų LNK žydrųjų žiburėlių retrospektyvą. Jau daugiau nei dešimt metų LNK rengiami žiburėliai tampa žiūrimiausia Naujųjų metų nakties programa. Naujuosius LNK kvietė sutikti policijos nuovadoje, 2006 m. pr.m.e., žvaigždžių mokykloje, oro uoste, laisvame ir nepriklausomame kurorte,  buvo statomos naujametės pasakos „Eglė žalčių karalienė", „Snieguolius ir 7 nykštukės". „Liuks" kanalas kvies dar kartą pamatyti kultinius žiburėlius su mylimais laidų vedėjais.

LNK grupei priklausantis TV1 moterims dovanoja atokvėpį - pačius geriausius ir mieliausius šventinius filmus, tarp kurių „Praktinė magija", „Socialinis tinklas", „40-ies ir vis dar skaistus".

Į Naujuosius su LNK!!!

 

Kontaktams:

mob. tel. + 370 698 29536

tel. + 370 5 2431053

fax + 370 5 2431054

www.lnk.lt

 

-

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-12-16 15:42
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media